Mens der efterhånden er styr på, hvem der gribe boldene for Arizona Cardinals i den kommende sæson, så er der stadig tvivl om, hvem der skal kaste den.

Torsdag skrev receiver AJ Green under på en ny ét-årig kontrakt med Cardinals, som han kom til sidste år. Green greb 54 bolde for 848 yards og scorede tre touchdowns i sin første sæson med Cardinals.

Nu har forlænget og får 2,5 millioner dollars i hånden og op til 8 millioner dollars, hvis han indløser samtlige bonusser.

Dermed er de første tre receiverpladser på plads med Green, slot receiver Rondale Moore og superstjernen DeAndre Hopkins, der vender tilbage fra den skade, han fik sidste sæson.

Holdet har sagt farvel til Christian Kirk i free agency, og det må forventes, at de også leder efter en receiver i den kommende NFL draft.

Men hvem skal kaste bolden til dem?

Cardinals quarterback Kyler Murray er så forhippet på at få en ny kontrakt, at han først slettede alt med Cardinals fra sine SOME-profiler, og nu via sin agent siger, at han ikke spiller i 2022 uden en ny aftale, det fortæller NFL Networks Tom Pelissero.

Den 24-årige quarterback, der blot har spillet tre år ligaen, men er valgt til Pro Bowl to gange, er fantastisk, når det går godt, men også lige så umulig, når tingene ikke går hans vej. Samtidig har han via sin spillestil haft svært ved at forblive skadefri over en hel sæson.

Han fik en fantastisk start på 2021-sæson, og lignede en MVP-kandidat, mens Cardinals cruisede til en 7-0 start og var NFLs sidste ubesejrede hold. Så ramte flere skader holdet, og han sad selv udenfor i tre kampe. Det hele endte med, at de ikke engang vandt NFC West, og blev blæst ud i Wild Card-runden af ​​divisionsrivalen og de senere Super Bowl-mestre fra L.A. Rams.

Nu har Kyler set, at Aaron Rodgers har fået næsten 50 millioner om året på sin nye kontrakt, Derek Carr har fået en ny stor kontrakt med Raiders, og at flere receivere inkl. hans tidligere holdkammerat Christian Kirk, har fået kæmpe kontrakter, der får det sidste år af Kylers rookie-kontrakt til 5,5 millioner dollars til at blegne.

Så Kyler vil betales (og det vil hans agent sikket også), og vil betales nu. Ellers stiller han ikke op til den kommende sæson… truer han med.