Colts trænere var imponerede over Andreas Knappe, men lod ham alligevel flyve hjem uden kontrakt.

Når en spiller er til prøvetræning, kan det pludselig gå meget stærkt, og kan klubben lide dig, er det ikke sikkert, du får lov til at rejse hjem igen.
Det var desværre ikke tilfældet for danske Andreas Knappe, da han mandag var til prøvetræning hos Indianapolis Colts.
Ikke at Colts ikke kunne lide ham. Faktisk var de vilde med ham. Men sammensætningen af deres trup og antallet af skader tillader ikke klubben at skrive kontrakt med den store dansker lige nu.
“Det gik godt!” siger Andreas Knappe til Gul Klud fra Indianapolis International Airport, “Jeg er lige kommet i lufthavnen efter en 12 timers dag hos Colts, så der var godt tryk på med forskellige ting!”
Knappe blev kørt gennem flere forskellige øvelser, og den atletiske Goliath fik Colts’ trænerne til at spærre øjnene op: “Jeg blev ikke signet i dag, men de var ret vilde med mig, kunne jeg forstå på det hele.” fortæller Knappe.

Foto: Andreas Knappe instagram

“Nu flyver jeg tilbage og selvtræner, og så håber jeg på en rokade i deres roster (truppen, red.), så jeg kan spille der, eller at der er en anden klub, der har set sig varm på mig.” slutter det danske NFL-håb.
Andreas Knappe var i træningslejr med Atlanta Falcons og har nu været på besøg hos Colts. Det vil givetvis sætte ham på radaren hos mange andre klubber.
Der var mange skader i de første kampe, og så sent som mandag nat kom New Olrleans Saints højre tackle Zach Streif til skade i kampen mod Minnesota.
Der vil komme flere skader rundt omkring og også rokeringer, der kan komme den 26-årige dansker til gode.

1 KOMMENTAR

  1. Hej, kommer der ikke en løbende opdatering på Andreas Knappes status? Tænker de få danske NFL medier der er må gøre lidt for at holde hans navn varmt. Om ikke andet for nye artikler kommer frem, når der søges på hans navn.

Comments are closed.