Efter to nederlag på stribe forsøger Patrick Mahomes at samle holdkammeraterne.

Kansas City Chiefs og Andy Reid befinder sig i en særdeles uvant situation. De forsvarende AFC-mestre har tabt to af sæsonens første tre kampe og befinder sig nederst i hierarkiet i AFC West. Senest tabte Chiefs netop også til Los Angeles Chargers, der viser tænder med Justin Herbert ved tøjlerne.

Det er sågar første gang siden 2018-sæsonen, at Andy Reids mandskab har tabt flere kampe, end man har spillet. Endvidere er det blot tredje gang i Patrick Mahomes’ karriere, at Chiefs har tabt fortløbende kampe.

Patrick Mahomes blev også forholdt den ukarakteristisk dårlige stime på dagens pressemøde forud for Chiefs’ kamp mod Philadelphia Eagles:

– Det er anderledes, men interessant. Vi har givet os selv et svært udgangspunkt og nu er det tid til, at vi giver svar på tiltale. Alle vores spillere er nødt til at levere deres ypperste fremadrettet – og det gælder også mig selv.

Kansas City Chiefs møder Philadelphia Eagles på søndag d. 3. oktober kl. 19.00, hvor de skal forsøge at vende den negative stime.

Som optakt til opgøret har Chiefs skrevet kontrakt med den tidligere Browns-receiver, Josh Gordon, der har været i misbrugsbehandling. Patrick Mahomes kunne da heller ikke skjule sin begejstring over at have fået Josh Gordon i folden, da han udtalte, at “hvor end han (Josh Gordon, red.) har spillet, har han været altdominerende”.

Læs også: Josh Gordon er tilbage igen, igen

På bagkant af Chiefs’ opgør mod Eagles venter et formodet topopgør i AFC, når Buffalo Bills gæster Arrowhead Stadium. Derefter har Chiefs og Mahomes to udebanekampe i træk mod henholdsvis Washington Football Team og Tennessee Titans.

Læs også: En legende skal hyldes i Philadelphia i weekenden