NFL har netop offentliggjort sit 10-års hold for 2010erne, men der er seks spillere, som må føle sig godt og grundigt snydt.

Snubbed! Det er det amerikanske ord for forbigået eller snydt. Og snubbed må især quarterback Drew Brees føle sig.

Ok , så Tom Brady er naturligvis selvskrevet til 10-års holdet, og jeg har altid været kæmpe fan af Aaron Rodgers fra Green Bay Packers. Alligevel må Drew Brees sidde og tænke, hvad han kunne have gjort bedre.

Ikke et ondt ord om de 52 udvalgte, men disse seks NFL-personligheder kan med rette føle sig forbigået.

Læs også: NFL offentliggør Årtiets bedste hold

Her er de seks spillere, jeg synes er blevet snubbed!

Drew Brees
Quarterback, New Orleans Saints 

Ingen har kastet flere touchdowns eller yards end Brees i det seneste årti, og lige som Aaron Rodgers har han vundet én Super Bowl. Brees kastede 345 touchdowns i 2010erne. Det var 29 mere end den næstbedste. Brees kastede for monstrøse 46.770 yards i det sidste årti. Aaron Rodgers, der blot var nr. 7 på den liste, kastede “beskedne” 38.145, eller over 8.500 yards færre end Brees.

Eneste store forskel i Aaron Rodgers’ favør er det faktum, at han er blevet kåret til NFLs MVP i både 2011 og 2014, mens Drew Brees på mystisk vis aldrig har fået den ære.

Kam Chancellor
Safety, Seattle Seahawks  

OK, så Earl Thomas og Richard Sherman fik begge en plads på holdet, så man må konstatere, at Seattles legendariske Legio of Boom er fint repræsenteret. Men… hvordan man kan udelade bødlen (undskyld udtrykket) Kam Chancellor er mig en gåde. En safety på 105 tætpakkede kilo, der ramte som et godstog og spredte frygt og gru hos modstanderne. Han var også den reelle MVP i Super Bowl 48, selvom den hæder gik til ukendte Malcolm Smith. 

Aqib Talib
Cornerback, flere hold

Talib begyndte sin karriere hos Tampa Bay Buccaneers, der valgte ham i første runde af 2008-draften. Han satte omgående sit aftryk på klubben og lavede ni interceptions i sine første to sæsoner. Han har lavet 26 interceptions i karrieren og returneret de 10 til touchdown. Det er altså kun to fra Hall of Famer Rod Woodsons rekord på 12.

Talib skiftede efter fem sæsoner i Tampa til New England og har siden været i Broncos, Rams og Dolphins. 

Næste side: En af historiens bedste receivere er blevet “snubbed”