Los Angeles Rams fortsætter oprustningen af et allerede forrygende forsvar med at hente Ndamukong Suh. Den defensive tackle har underskrevet en etårig kontrakt til $14 millioner med Rams og kunne have fået en højere løn hos andre hold.

Løb for livet, Russell Wilson. Kast bolden hurtigere end nogensinde før, Jimmy Garoppolo. Og bare hold dig langt væk fra banen, Sam Bradford, medmindre du vil fragtes der fra på en båre. Ja, der er god grund til at ryste i bukserne for de tre startende NFC West-quarterbacks, der skal møde Los Angeles Rams i 2018.

For ikke nok med at Rams råder over NFLs bedste forsvarsspiller i defensive tackle Aaron Donald, har mandskabet nu også fået fingrene i Ndamukong Suh. Den tidligere Lions- og Dolphins-defensive tackle har underskrevet en etårig kontrakt til $14 millioner.

Suh har taget sig god til at afsøge markedet, siden han blev fritstillet af Miami Dolpins for to uger siden. Han har besøgt flere hold og til sidst stod valget mellem Tennessee Titans, New Orleans Saints og Los Angeles Rams. New York Jets tilbød faktisk et højere beløb end alle disse tre hold, men det var ikke nok til at lande Suh.

Ndamukong Suh ved siden af Aaron Donald tegner til at blive noget helt specielt, og hvis vi lægger tilførslen af de stærke cornerbacks Marcus Peters og Aqib Talib oveni, er Rams en seriøs kandidat til at have ligaens bedste forsvar.

31-årige Suh blev valgt af Detroit Lions med andenvalget i 2010 Draften, hvor han straks etablerede sig som en af NFLs bedste defensive tackles. I 2015 fik han en frisk start, da han underskrev en megakontrakt med Miami Dolphins, men det blev aldrig til den succes, som Dolphins drømte om, og så skilte delfinerne sig af med Suh i begyndelsen af free agency.

Nu skal Ndamukong Suh for første gang i karrieren tørne ud for et hold, der ligner en seriøs bejler til Super Bowl. Og i Los Angeles virker de også godt tilfredse med nyerhvervelsen.