Sjette spillerunde byder på en stribe fantastiske topopgør, hvor vi kan blive meget klogere på hold som Steelers, Browns, Packers og Bills. Derudover er der pres på de forsvarende NFC-mestre, San Francisco 49ers. Her er 10 svar vi leder efter i uge 6.

Kampprogrammet for sjette spillerunde af NFL-sæsonen byder på en stribe delikate opgør, hvor især nogle af topholdene står overfor deres største test endnu i sæsonen. Tophold som Bills, Steelers, Browns og Packers kan alle cementere deres status som tophold.

Omvendt er der hårdt pres på NFC-mestrene fra San Francisco 49ers, og de skal ud og vise et eller andet meget snart, hvis ikke slutspillet skal være tabt allerede om nogle uger. Her er 10 svar vi leder efter i sjette spillerunde.

1) Hvor meget bedre er Texans blevet?
Efter fyringen af Bill O’Brien fik Texans i sidste uge deres første sejr, men den sket mod et ganske tamt Jacksonville Jaguars-hold. Denne uges kamp mod Tennessee Titans bliver en helt anden test. Titans har været utroligt solide, og i tirsdags tog de en stor skalp mod Bills, da de vandt deres fjerde kamp ud af fire mulige. Hvis Texans skal tro på et mirakuløst comeback i år, skal man slå divisionsrivalen, og kan de gøre det, får vi måske at se, hvad Texans-holdets potentiale er uden O’Brien. I sidste uge fik man gang i receiver Brandin Cooks, mens forsvaret var mindre hullet end set hidtil. Lad os se, om det var Jaguars’ lave niveau eller et skridt i den rigtige retning for Texans.

2) Kan Browns slå sig fast i topstriden i AFC?
Jeg elsker alt ved denne uges kamp mellem Steelers og Browns. Vi kan lære så meget om begge hold. Steelers er ubesejret, men er ikke blevet udfordret af et hold på Browns’ niveau endnu. Browns har efter en dårlig kamp i første spillerunde været strålende de sidste fire uger. Det er i sandheden et topopgør i AFC, og så er det derudover et drabeligt divisionsopgør. Vi husker alle miseren mellem Myles Garrett og Mason Rudolph sidste år, og det giver kun mere krydderi til opgøret. Rent spillemæssigt er det dog også en ekstremt interessant kamp, da begge hold bliver testet på måder, de ikk er blevet før i år. Browns’ offensive linje har været fænomenal i år, og den skal mod Steelers stå overfor en defensiv linje, der har været mindst lige så fænomenal. Begge linjer kan virkelig lave et statement, hvis de kan dominere kampen. Derudover skal Baker Mayfield vise, at han kan levere varen mod et godt forsvar, når han formentlig skal ud og levere mere, hvis Browns’ løbeangreb får sværere forhold end normalt. Til sidst skal Steelers’ lidt uerfarne offensive linje (mest højresiden) vise, at den kan holde stand, når den møder en spiller af Myles Garretts kaliber. Og kan Ben Roethlisberger stadig bære hele holdet, hvis det bliver nødvendigt? Og hvad med Kevin Stefanski, og hans spændende offensiv system? Har han noget spændende i godteposen? Er du gal, hvor er der mange fede ting, man kunne snakke om, og jeg kunne nok skrive en halv ph.d. afhandling om kampen.

3) Var Travis Fulgham manden, der satte gang i Eagles’ angreb?
Hold da op en præstation af Travis Fulgham i sidste uge. Den hidtil relativt ukendte receiver greb 10 bolde for 152 yards, og han virkede virkelig til at sætte lidt fut i Eagles’ angreb. Med en receiver, han kunne stole på, spillede Carson Wentz også sin bedste kamp i sæsonen, og jeg glæder mig til at se, om Fulgham kan fortsætte de lovende takter i denne uge. Det er klart, at han næppe griber for 150 yards igen, men det er spørgsmålet, om hans tilstedeværelse har fået Carson Wentz ud af den bølgedal, han var nede i tidligere i år. En fin kamp fra Eagles’ angreb mod et dygtigt Ravens-forsvar ville give mig tro på, at Eagles’ angreb nok skal få nogenlunde styr på sagerne i løbet af året.

4) Begynder Falcons at dække op efter fyringen af Dan Quinn?
Årets anden trænerfyring kom tidligt på ugen, da Atlanta Falcons fyrede træner Dan Quinn efter en 0-5 start på sæsonen. Falcons’ største problem gennem de sidste år har været forsvaret, som ellers skulle have været Quinns varemærke. Især holdets evne til at dække op mod kastet har været en skændsel, og holdet har igen i år et af ligaens dårligste kasteforsvar. Nu er spørgsmålet, om Falcons kan få styr på den del af spillet, nu hvor Quinn er ude, og Raheem Morris har overtaget cheftræner-rollen. Morris var kraftigt involveret i forsvaret også før Quinns fyring, men måske vil han ændre nogle ting, når han nu har det sidste ord at skulle have sagt. Hvis ikke Falcons’ kasteforsvar bliver bedre i år, er de bestemt med i kampen om at drafte i top 3.

5) Fortsætter Panthers’ angreb også mod et stærkt forsvar?
To af de største positive overraskelser mødes søndag, når Chicago Bears og Carolina Panthers tørner sammen. Bears er båret af et godt forsvar med profiler som Khalil Mack, Akiem Hicks og Kyle Fuller, mens Panthers er båret af et godt angreb med en velspillende Teddy Bridgewater og en stærk receiver-duo i Robby Anderson og D.J. Moore. Opgøret føles som en god test af, hvilke af disse enheder og hold, vi skal regne mest med fremover. Kan Bears’ forsvar lukke ned for Pantheres, og Nick Foles og angrebet holde snuden nogenlunde i sport er Bears 5-1 og ligger lunt i svinget til slutspillet. Kan Panthers’ angreb flytte bolden mod Bears’ forsvar, kan de flytte bolden mod de fleste forsvar, og så kan de spille med mod næsten alle hold i ligaen.

6) Vil Packers’ forsvar blive et problem mod velfunderede hold?
En af rundens store kampe er Green Bay Packers mod Tampa Bay Buccaneers, og specielt de ubesejrede Packers, kan vi blive klogere på. Packers har set fantastiske ud, men modstanden har også vært begrænset i mange af kampene. Selv mod tvivlsom modstand har Packers’ forsvar været skidt spillende, og jeg glæder mig til at se, om de har fået fikset nogle ting i deres bye week, eller om det forsvar ligner en problematisk enhed på lang sigt. Mod Buccaneers er Kenny Clark tilbage, og det bør hjælpe den defensive linje, men opdækningen har også haltet i flere kampe. Buccaneers kommer med et par dygtige receivere i Mike Evans og Chris Godwin, og en erfaren quarterback skal nok finde og udnytte ømme punkter på et forsvar. Efter kampen mod Bucs ved vi meget mere om Packers-forsvarets styrker og svagheder.

7) Hvordan stopper man Packers’ angreb lige nu?
Det er dog ikke kun Packers’ forsvar, der er interessant at se mod Buccaneers. Angrebet med Aaron Rodgers i spidsen har set fantastisk ud. Matt LaFleurs offensive system har haft utrolig variation med en masse motions, play action og succes på næsten alle tænkelige måder. Aaron Rodgers har genfundet sin MVP-form efter en lille håndfuld mere lunkne sæsoner efter hans standard, og Buccaneers bliver det første gode forsvar, der skal forsøge at give svar på, hvordan man stopper eller bare begrænser Packers’ angreb. Buccaneers kommer typisk med et meget aggressivt forsvar med en masse blitzes og hurtige linebackers, der flyver rundt. I år har de været exceptionelle mod løbet, og kan de gøre Packers lidt mere endimensionelle for vi en god test af dybden i Packers-angrebet playbook. Det er et forrygende matchup. Jeg glæder mig.

8) Hvad gør 49ers for at fikse den dårlige sæsonstart?
Av. Det var et grimt nederlag San Francisco 49ers led i sidste uge mod Miami Dolphins. De forsvarende NFC-mestre har fået en skrækkelig start på sæsonen, og både angrebet og forsvaret halter. Noget af de kan tilskrives skader, men mod Dolphins var flere af de vigtige spillere tilbage. Offensivt spillede Jimmy Garoppolo en skrækkelig kamp, mens holdets reserver i den defensive bagkæde blev udstillet af Ryan Fitzpatrick og kompagni. Kasteforsvaret har været et generelt problem i år, og det skal være første punkt, hvor 49ers’ trænerstab forsøger at skrue på knapperne. Garoppolo er ikke en quarterback, der er bygget til uge efter uge at skulle ud i højtscorende kampe. Hvad Shanahan og kompagni præcist gør, finder vi forhåbenligt ud af i denne uges kamp mod Rams. Det er i hvert fald allerede ved at være sandhedens time for 49ers. De næste syv kampe er Rams, Patriots, Seahawks, Packers, Saints, Rams og Bills. Av.

9) Kan Josh Allen følge med Mahomes?
Buffalo Bills kom ned på jorden i tirsdags, da holdet tabte lidt overraskende til et Corona-ramt Tennessee Titans-hold. I den kamp så vi også nogle af de dårlige beslutninger, som har præget quarterback Josh Allen tidligere i karrieren, og vi skal nu se, om det bare var en dårlig kamp, eller om de første fire kampe i år bare var en god stime. Det får vi chancen for mod Kansas City Chiefs, hvor der sandsynligvis vil være et pænt pres på Allens evner til at score point. Vi så, hvordan Raiders og Derek Carr i sidste uge formåede at slå Chiefs ved at score 40 point, men kan Bills og Allen gøre dem kunsten efter? Jeg kunne i hvert fald godt frygte, at det er nødvendigt, sådan som Bills’ forsvar har været til at tale med i år. Alternativt er det en mulighed for Bills’ forsvar til at genfinde 2019-styrken på den største scene.

10) Ligner Andy Dalton en mand, der kan holde Cowboys-angrebet på sporet?
Dallas Cowboys mistede i sidste uge Dak Prescott for sæsonen til en grim ankelskade, og det sætter om noget spørgsmålstegn ved Cowboys’ potentiale i år. Forsvaret har været helt forfærdeligt i de første fem uger, og det har krævet en masse point fra Cowboys’ angreb for at være konkurrencedygtig. Det har Prescott formået, men kan Andy Dalton det? Dalton har traditionelt set mest været set som en game manager, og han har sjældent været en quarterback, der kunne bære et eksplosivt angreb. Heldigvis har han en masse gode receivere i Dallas, men den offensive linje har omvendt nogle spørgsmålstegn, der kunne få Daltons lidt tvivlsomme evner mod pres frem i lyset. Hvis Dalton dog kan holdet angrebet nogenlunde på sporet, så har Cowboys dog stadig en chance i en dårlig division, hvis forsvaret bliver bedre som året skrider frem.