Arizona Cardinals tog søndag nat imod Green Bay Packers i en kamp, der skulle vise sig at blive en af de måske bedste i NFLs slutspilshistorie.

Kampen måtte i overtime efter at Packers for anden gang i år kom tilbage i en kamp på en Hail Mary i de sidste sekunder.

Måske du bare skulle se højdepunkterne.

Sprang du videoen over, fordi du skal se kampen senere? Du kan godt glæde dig. Men lad være at læse videre.

De to hold startede egentlig stille og roligt ud, men der var alligevel en fornemmelse af en vild kamp, på trods af, at scoren ved pausen bare ved 7-6 til hjemmeholdet. Flere store catches, beslutninger om at gå efter den på fjerde down, og et 100 yard interception return, der blev kaldt tilbage, var bare nogle af de ting, der skete i en begivenhedsrig første halvleg.

Men hvis man troede første halvleg var spændende, så var der store ting i vente.

Packers overtog føringen i tredje quarter, men begge quarterback blev ved med at kaste interceptions – også i endzone – så opgøret blev aldrig så højtscorende, som det kunne have været.

Med lidt under fire minutter igen bragte Cardinals sig foran med 17-13, da Michael Floyd greb en bold, der blev slået op i luften på sin vej til endzone, og Cardinals nåede også at komme på 20-13, inden Packers fik en sidste mulighed for at lade Aaron Rodgers skabe noget magisk. Og det gjorde han.

Først slap han væk fra forsvaret på en fjerde down og 20, efter at have løbet rundt i sin egen endzone, og kastede bolden 61 yards til sin receiver Jeff Janis, der havde en stor kamp. Og mens tiden løb ud måtte Rodgers endnu en gang løbe for livet, men formåede alligevel at finde Janis i endzone for anden gang i kampen – denne gang fra 41 yards.

Dermed skulle kampen i overtime. Her var der drama fra starten, da kampens dommer måtte forsøge sit møntkast en ekstra gang, og i sidste ende skulle Cardinals starte med bolden. Det kvitterede de for ved at lukke kampen.

Larry Fitzgerald greb omgående en bold og løb 75 yards, og på det efterfølgende spil var han på pletten igen og fik bolden i endzone til resultatet 26-20.

Cardinals skal nu afvente resultat af aftenens kamp mellem Carolina Panthers og Seattle Seahawks for at se, om de tager imod Seahawks i næste uge eller om de skal en tur til Charlotte.