Det kom som lidt af et chok, da Texans receiver Tank Dell blev ramt af skud på en restaurant i Florida. Han burde dog være ok til sæsonen.

Andenårsspiller Tank Dell bliver klar til sæsonen, efter han blev såret i en skudveksling på en restaurant i Florida i sidste måned. Det siger ejer Cal McNair mandag, der dog ikke gav yderligere detaljer om omfanget af Dells skade.

Holdet kaldte det et “mindre sår” dagen efter skyderiet den 27. april, hvor en 16-årig knægt gik amok og også sårede ni andre.

Video: Se politiets video af skyderiet

“Det ser ud til, at Tank vil komme sig fuldt ud,” sagde McNair. “Vi så ham på kontoret forleden, og han så godt ud og var i godt humør. Men han bliver nødt til at genoptræne og komme tilbage til, hvor han var.”

Træner DeMeco Ryans var mere afvigende, da han blev spurgt til Dell, og nægtede at svare direkte på spørgsmålet, da han blev spurgt, om han forventede, at han var klar til uge 1.

“Tank burde være i orden” var hans korte svar.

Ryans sagde, at han har talt med Dell flere gange siden skyderiet, og at de havde en “god samtale”. Da han efterfølgende blev spurgt til, om Dell ville misse træningstid, sluttede Ryans seancen af.

“Jeg har svaret på alt det om Tank – han skal nok klare sig” sagde Ryans.

Tank Dell blev draftet i tredje runde i 2023 og havde gang i en fremragende rookie-sæson, inden han brækkede benet i december. Inden da havde han Texans rookie-rekord med syv grebne touchdowns.

Demeco Ryans sagde i april, at Dell var kommet sig over den skade og ville være klar til at træne, når holdet gik i træningslejr, før han blev skadet i skyderiet.