Philadelphia Eagles var ubesejret inden mødet med de skuffende Detroit Lions, der blot har vundet en af deres tre kampe i denne sæson. Kampen viste sig er blive lidt af en gyser.

Eagles har indtil videre været en af denne sæsons positive overraskelser. Udeholdet kom ind til kampen med et velspillende angreb, styret af rookie-quarterback Carson Wentz, og med et knivskarpt forsvar, der ledes af tidligere Lions-cheftræner Jim Schwartz. Schwartz var cheftræner i Detroit fra 2009 til 2013, og fik en skuffende tilbagevenden til The Motor City. Hjemmeholdet Lions vandt nemlig 24-23.

Lions, tre nederlag i træk i bagagen, havde ikke optimale forhold, da flere profiler på begge sider af bolden var ude med skader. Det var dog ikke til at se på holdets første drive. Lions marcherede sikkert 75 yards ned af banen og satte kampens første point på tavlen. Eagles havde inden kampen endnu ikke tilladt et kastetouchdown, men efter et kort kast fra Stafford til running back Theo Riddick ændrede det sig.

Lions fortsatte takterne på deres næste drive, der endte med samme resultat. Matthew Stafford kastede til Theo Riddick, der kunne bringe hjemmeholdet foran 14-0. Riddick var konstant et horn i siden på Eagles i første halvleg. Riddick sluttede med 11 løb for 49 yards, samt seks grebne bolde for 33 yards og to touchdowns.

Philadelphia Eagles ville dog også være med på den trend. Wentz og Eagles reducerede ved et kast til running back Ryan Mathews.

Schwartz og Eagles-forsvaret begrænsede et eksplosivt Steelers-angreb til blot tre point i spilleuge tre, men i første halvleg havde Jim Bob Cooters Detroit-offensiv ingen problemer med hverken at score eller flytte bolden.

På hjemmeholdets tredje drive i første halvleg blev det også til holdets tredje touchdown. Endnu engang var Matthew Stafford manden, der skabte scoringen. Denne gang ramte han dog holdets nye receiver, Marvin Jones.

Philadelphia havde inden kampen ikke tilladt mere end 14 point i en kamp, men mod et velspillende Lions-mandskab var udeholdet bagud 21-10 ved pausen.

Otte straffe imod Eagles var et stort problem i første halvleg. En vågen Wentz fik Eagles helt tilbage i kampen efter et flot åbningsdrive i anden halvleg. På scoringsdrivet ramte Wentz på fem af fem kast. Wentz endte kampen med at have ramt på 25 af 33 kast, med to touchdowns og en enkelt interception.

Hvad end Eagles’ trænerstab sagde i omklædningsrummet i pausen, så virkede det. Efter at have flyttet bolden 200 yards i første halvleg, skaffede Lions-offensiven mindre end 20 i 27 minutters spilletid. Tilføj en dum, uforceret turnover og så har man opskriften på en smidt føring.

Lions-forsvaret gav dog hjemmeholdet liv, da Darius Slay forcerede en fumble. Med under tre minutter tilbage og bagud med 23-21, skulle Detroit blot bruge et field goal for at bringe sig foran. Hjemmeholdet fik deres field goal, men der var stadig halvandet minut tilbage.

Med stillingen 24-23 skulle dog kun et enkelt spil til, før kampen fandt sin vinder. På første spil sendte Carson Wentz bolden dybt, men han ramte ikke en Eagle. I stedet hev kampens helt, Darius Slay, bolden til sig og sikrede Lions’ anden sejr i denne sæson.

Det var Carson Wentz’ første interception i karrieren, og en enkelt, men tydelig plet på det, der ellers var endnu en flot kamp af rookien. Ikke nok med det, så var det den første turnover for hele Eagles-mandskabet. Philadelphia indkasserer dermed også sæsonens første nederlag.

Eagles møder Redskins i næste spillerunde, mens Detroit hjemme tager imod Los Angeles Rams.