Ben, Bell, Brown og Brett gav os en øjeblikkelig klassiker af en kamp, da en matchuppet som mange allerede havde sat et Steelers “W” ud for, endte langt mere spændende end nogen kunne have forestillet sig.

I sidste rundes kampe havde Pittsburgh domineret Titans med en 40-17 sejr, i mens Packers i stedet havde formået at score 0 points i et 23-0 nederlag til Baltimore Ravens. Man behøvede derfor ikke være raketfysiker for at regne ud at Steelers var storfavorit, og var man typen der havde smidt penge på kampen, havde bookmakerne sat Steelers med et startende handicap på -14. Takket være en næsten perfekt Brett Hundley halvleg havde Packers dog føringen i størstedelen af de første 30 min, men måtte se Martavis Bryant gribe et touchdown få minutter før pausen. Stillingen efter de første 2 quarters var derfor 14-14 . Også i anden halvleg var Packers også helt fint med i en nervepirrende kamp der gik frem og tilbage, og sent i 4. quarter lignede det at kampen ville gå i overtid. Men så skruede Big Ben og Antonio Brown bissen på og med kun 17 sekunder tilbage lykkedes det angrebet at marchere ned ad banen så Chris Boswell kunne sparke det afgørende 53 yard field goal. Endeligt resultat 28-31 til hjemmeholdet fra Pittsburgh.