Et af rundens mest spændende opgør stod mellem Minnesota Vikings og Atlanta Falcons. Før sæsonstart havde det været ganske overraskende, at det Vikings, der kom ind til kampen som favoritter.

Dermed var det op til hjemmeholdet at bevise, hvorfor det var en forkert antagelse. Falcons har skuffet i forhold til sidste år og var inden kampen 7-4, men havde vundet tre i træk inden dette opgør. Den stime brød en overlegen Case Keenum og resten af Vikings-mandskabet dog i dag. Udeholdet skaffede en flot 14-9 sejr over Atlanta.
Trods begge mandskaber besidder nogle af ligaens mest eksplosive angreb, var det en første halvleg, der var i forsvarets tegn. Julio Jones og Adam Thielen ligger henholdsvis nummer to og tre i ligaen i receiving yards, men greb til sammen kun to bolde for 32 yards i de første to quarters. Hjemmeholdets forsvar startede kampen flot. Vikings har været gode til at beskytte Case Keenum, men Falcons fik sacket quarterbacken to gange og lagt et solidt pres ofte. Udeholdets forsvar var dog i den grad også kampklar, hvilket specielt kunne ses på tredje down

Vikings stod dog for det eneste touchdown i kampens første halve time. Det skete, da netop Case Keenum leverede et kort kast til runningback Jerick McKinnon. Ved pausen var det derfor udeholdet, som førte kampen 7-6.
Anden halvleg var næsten en kopi af den første, den eneste forskel var, at Vikings for alvor trak fra. Det kan være mærkeligt at sige efter de “kun” scorede 14 point, men udeholdet fra Minnesota var tæt på perfekte offensivt. De bankede langsomt men sikkert Atlanta Falcons i sænk. En fejlfri, kontrolleret indsats blev lagt for dagen i anden halvleg, og da forsvaret fortsat holdt Julio Jones og Falcons ude i kulden, så sikrede Vikings sig sæsonens 10. sejr.
Atlanta derimod er nu 7-5 og har et svært program tilbage, hvor de skal møde Saints to gange og Panthers en enkelt. Der skal derfor kæmpes ekstra hårdt, hvis sidste års Super Bowl-finalister skal nå slutspillet.