To formstærke hold mødtes natten til tirsdag, da ubesejrede Kansas City Chiefs tog imod Washington Redskins, i en spændende kamp hvis vinder blev fundet med få sekunder tilbage.

Det var holdet fra hovedstaden der kom bedst fra start, da Kirk Cousins frygtløst forsøgte et dybt kast til Terrelle Pryor, dækket af Marcus Peters. Bolden fløj over All-Pro cornerbackens fingerspidser og ned i hænderne på receiveren, og derved kom kampens første points på tavlen.

Et Chiefs angreb der havde været næsten ustoppelige i de 3 første uger med 31 point og godt 400 yards per kamp, fik tidligt problemer mod Redskins velspillende forsvar. Alex Smith havde svært ved at komme ind i en rytme, Kareem Hunt blev holdt nogenlunde i snor og Josh Norman og co. tillod ingen nemme catches.

Desværre for Redskins udgik Norman med en skade, og kort efter kunne hjemmeholdets fans så juble over Chiefs første scoring, da Travis Kelce kæmpede sig i endzone på et 17 yard catch.

Et misset field goal af Kansas nye kicker Harrison Butker, betød at stillingen ved pause var 10-7 til Redskins.

Hjemmeholdets angreb kom igang efter pausen

Efter pausen fungerede det bedre for Kareem Hunt og Kansas City angrebet, og gang på gang kom de ned i Redskins red zone. Har var de dog ikke skarpe nok, og måtte derfor nøjes med et enkelt Alex Smith 1 yard touchdown løb samt et par field goals. Redskins angrebet havde svært ved at blive på banen, men et 69 yard catch og løb af Vernon Davis fik dem dog så tæt på end zone at Cousins kunne banke 7 point mere på tavlen med et 3-yards touchdown kast.

Bagud 17-20 og med kun få minutter tilbage, fik Cousins igen gang i angrebet og marcherede ned ad banen på et langt field goal drive der udlignede scoren. Alex Smith havde kun 47 sekunder at gøre godt med da han igen fik bolden i hænderne. Dette viste sig dog at være nok til flere flotte kast fra quarterbacken og et H. Butker 43 yard field goal. Et sidste desperationsspil fra Redskins endte med en fumble og et forsvars touchdown. Chiefs sejrede derfor 29-20, og er efter uge 4 det eneste ubesejrede hold i NFL.