Flere prominente journalister fortæller, at en rigtig grim sag for Washington Redskins og ejer Dan Snyder snart vil blive offentliggjort i den amerikanske avis Washington Post.

Det var forventet, at nyheden om udskiftningen af “Redskins”-navnet ville blive den største historie i Washington D.C. denne offseason. Men for nylig er der kommet flere og flere beretninger om en “bombshell”-nyhedshistorie, der kan få alvorlige konsekvenser for Dan Snyder, Washington Redskins og NFL.

Det er sparsomt med bekræftede oplysninger i sagen, hvilket har ført til masser af spekulationer på de sociale medier. Sagen er tilsyneladende så omfattende, at advokater er involverede, og få journalister vil dele detaljer for at undgå efterfølgende retsforfølgelse skulle det vise sig, at deres oplysninger er forkerte.

Der har de seneste dage været flere fyringer på direktionsgangen hos de snart forhenværende Redskins, og det skulle tilsyneladende være relateret til Washington Post’s artikel, men dette er heller ikke bekræftet. Det er dog usædvanligt at sådanne fyringer finder sted i juli i NFL, hvilket bare fungerer som mere benzin på rygte-bålet.

Som skrevet findes der fortsat meget få specifikke detaljer, men de journalister, der ligger inde med oplysninger, underdriver på ingen måde om alvoren og de potentielle konsekvenser, denne sag kan få for de involverede parter. Hvornår Washington Post publicerer deres historie vides endnu ikke, men uanset hvad så lader det til at Washington og deres nye navn kommer til at få en hård fødsel.