Trænerstaben i Detroit er godt på vej til at være på plads til den kommende sæson, nu har holdet også fået en ny offensiv koordinator.

Anthony Lynn blev afskediget efter flere skuffende sæsoner i spidsen for Los Angeles Chargers, men træneren har allerede fundet et nyt hjem. Lynn skal i de kommende sæsoner styre Detroits angreb som holdets nye offensive koordinator. Han erstatter Darrell Bevell, der var færdig i klubben efter trænerstaben, med Matt Patricia i spidsen, fik en fyreseddel.

ESPNs journalist Dan Graziano kunne fortælle om tilføjelsen af den nye træner.

Det er den tidligere tight end-træner hos New Orleans Saints, Dan Campbell, der er ny cheftræner i Detroit. Campbell har allerede fået opmærksomhed grundet sin enormt energiske introduktion, og med tilføjelsen af Lynn sikrer han sig en træner, der med sin egen energi har gjort ham utroligt vellidt de steder, han har været.

Den 52-årige træner har tidligere været offensiv koordinator i NFL, da han i 2016 havde den rolle for Buffalo Bills. Samme år var han midlertidig træner, efter klubben fyrede Rex Ryan. Det førte til jobbet som cheftræner hos Chargers, en post han besad fra 2017 til 2020.

Lynn har primært tilbragt sin trænertid i NFL som running back-træner. Den opgave har han haft hos Jaguars, Cowboys, Browns, Jets og Bills. Netop løbespillet er et hjertebarn for Lynn. Det bør betyde mere ansvar til D’Andre Swift, der havde en fin rookiesæson i år, men ofte skete det i skyggen af Adrian Peterson.

Den nye offensive koordinator får dog en vanskelig opgave, da han efter alt at dømme ikke kommer til at træne Matthew Stafford. Lions og veteranen skulle angiveligt være enige om at stoppe samarbejdet. Trods en del skader sluttede Detroit alligevel med et ganske middelmådigt angreb, så der er noget at arbejde med for Lynn.