Tennessee Titans har stadigvæk snøren ude efter Jadeveon Clowney.

Jadeveon Clowney satte en høj pris på sig selv efter 2019-sæsonen, men der er endnu ikke et hold, som har langet en tilpas stor kontrakt efter ham.

Som tidligere skrevet på Gul Klud har Clowney siden hen sænket sine lønkrav, hvortil både Seattle Seahawks og Tennessee Titans har været meldt interesserede i den 27-årige pass rusher.

Nu har sidstnævnte – i form af general manager Jon Robinson – udtalt, at Titans fortsat ser tiden an:

“Vi får at se (i forhold til Jadeveon Clowney, red.). Det er et par uger siden, at vi startede forhandlingerne – og der har efterfølgende været en forholdsvis konstruktiv dialog. Vi vil ikke lukke døren for en mulig aftale endnu,” udtalte Jon Robinson til Tennessee Titans’ officielle podcast.

Jadeveon Clowney var én af de mest imødesete free agents i dette forår. Han blev i sin tid valg med det første valg i 2014-draften af Houston Texans, hvor han havde sin foreløbigt mest succesfulde tid i NFL. I løbet af sine fem sæsoner hos Texans blev han bl.a. valgt til tre Pro Bowls.

I den seneste sæson blev Clowney handlet til Seattle Seahawks, hvor det kun blev til tre sacks i 2019-grundspillet – og yderligere 1,5 sacks i to slutspilskampe.