Tennessee Titans og runningback Derrick Henry arbejder på en kontraktforlængelse. General manager Jon Robinson er optimistisk omkring, at parterne når til enighed.

Tennessee Titans var en af 2019-sæsonens største positive overraskelser, da de i slutspillet slog både New England Patriots og Baltimore Ravens på udebane og gik hele vejen til AFC-finalen.

Det skete takket være en meget velspillende Ryan Tannehill og ikke mindst runningback Derrick Henry, der med stærk hjælp fra sin offensive linje buldrede over det ene forsvar efter det andet i den sidste halvdel af sæsonen. Henry vandt prisen som NFL’s rushing leader med 1.540 yards og løb for samlet 377 yards i de to førnævnte slutspilssejre.

Runningbackens eminente afslutning på 2019 kom på det perfekte tidspunkt, da han havde kontraktudløb efter sæsonen. Titans har i første omgang valgt at placere franchise tagget på Henry for at beholde ham på den korte bane, og nu arbejder parterne hårdt på at nå til enighed om en langvarig aftale.

Ifølge Jon Robinson, Titans’ general manager, ser det positivt ud.

“Han vil gerne have noget på plads. Vi vil gerne have noget på plads, og det arbejder vi imod. Vi er spændte på at holde dialogen i gang og fortsætte med at snakke tingene igennem,” siger Jon Robinson ifølge NBC Sports.

Cheftræner Mike Vrabel håber på, at Henry snart sætter sin signatur på en kontraktforlængelse.

“Kontraktforhandlinger tager tid… Derrick er en vital del af vores angreb. Vi vil gerne gøre Derrick til en del af Titans-holdet på den lange bane,” siger Mike Vrabel til ESPN Live.

Derrick Henry har allerede underskrevet sit franchise tender, og han står dermed til at tjene 10,2 millioner dollar i 2020. Medmindre parterne altså bliver enige om en langvarig kontrakt før deadline den 15. juli.