Tampa Bay Buccaneers kommer ikke til at fritstille den defensive tackle Gerald McCoy, som der ellers har floreret rygter om. Det skriver Tampa Bay Times’ Rick Stroud.

Tampa Bay Buccaneers går ind til den kommende sæson med en ny trænerstab anført af Bruce Arians. Og den nye træner medfører naturligvis også ændringer. Nogle mere markante end andre.

Efter offentliggørelsen af Arians som Buccaneers nye cheftræner, skrev Bucs-forsvarsstjernen Gerald McCoy på Twitter: “Byd forandring velkommen med åbne arme, selv når den slår dig i ansigtet.” Det sagde gang i rygterne om et McCoy-exit i Tampa Bay, men det kommer ikke til at ske ifølge journalist Rick Stroud, der skriver for mediet Tampa Bay Times.

Ifølge Stroud har Arians og co. ingen planer om at skille sig af med en stærke defensive tackle, der vil blive bedt om at spille en del som defensiv end i Bucs’ nye 3-4-forsvar.

Gerald McCoy står til at tjene 13 millioner dollars i 2019. Han har været den nok bedste spiller på et ellers dårligt Tampa Bay-forsvar, siden han blev valgt som den tredje spiller i 2010-draften. McCoy står noteret for 54,5 sacks i sin karriere. Han fylder 31 år den 25. februar.