Sæsonen startede ikke alt for suverænt for Tampa Bay Buccaneers. De seneste uger har holdet dog været velspillende, og det fortsatte i dag da de besejrede Chargers 28-21 i San Diego.

San Diego Chargers var favoritter her til aften, da de fik besøg af Tampa Bay Buccaneers. Det var da også hjemmeholdet som var dominerende i kampens begyndelse. Det førte til, at Chargers førte 14-7 ved pausen, i en underholdende kamp.

I anden halvleg gik det mere udeholdets vej. Det blev kendetegnet, da Lavonte David interceptede Philip Rivers til et kort pick-6. Touchdownet gav Buccaneers en kortvarig føring, inden Ty Williams løb fri af Buccaneers’ forsvaret, som ikke kunne følge med den rappe receiver, og bragte Chargers foran 21-17 i slutningen af tredje quarter.

Kampens store profil rent offensivt var fra sejrsherrene var tight end Cameron Brate. Brate som var forholdsvis ukendt inden sæsonen leverede en pragtindsats, som blev kronet med det afgørende touchdown midtvejs i fjerde quarter. Han sluttede dagen med 86 yards og et touchdown.

Buccaneers kæmper sig længere og længere op i NFC, og står nu også lige med Atlanta Falcons i NFC South i kampen om førstepladsen og en sikret plads i playoff. Det gør de med en 7-5 rekord. Omvendt må Chargers nok indstille sig på, at der intet playoff er til dem i år med en 5-7 rekord.