Selvom Tom Brady efter sigende ønsker at spille sammen med den kontroversielle, men talentfulde receiver Antonio Brown, så kommer det ifølge quarterbackens cheftræner Bruce Arians “ikke til at ske”

Antonio Browns ophold hos New England Patriots blev kortvarigt, men han nåede at få et godt forhold til Tom Brady, som siden har været en stor støtte af den kontroversielle receiver.

Men selvom Tampa Bay Buccaneers nye quarterback ifølge flere kilder ønsker at få “AB” til holdet, så kommer det næppe til at ske.

Overfor rapporteren Rick Stroud fra Tampa Bay Times slog Tampa Bays cheftræner Bruce Arians alle chancer for en genforening mellem quarterback og receiver til jorden.

– Ja, det kommer ikke til at ske. Det gør det simpelthen ikke. Vi har ikke plads (i truppen) og formentlig heller ikke nok penge. Det kommer ikke til at ske. Han passer ikke ind her.

Bruce Arians har en fortid med Antonio Brown, som han var offensiv koordinator for hos Pittsburgh Steelers i Browns første og anden sæson i NFL (2010 og 2011).

Og det er ikke første gang, at Arians kritiserer Brown. Sidste år udtalte den 67-årige træner blandt andet, at Brown er “for stor en diva”, og at han “skal tage bedre beslutninger udenfor banen.”