Efter 20 år har Tom Brady skiftet New England Patriots ud med Tampa Bay Buccaneers. Nu åbner hovedpersonen op om klubskiftet i et interview med Howard Stern via SiriusXm.

Tom Brady var blevet synonym med New England Patriots. Her var han bannerfører for ét af de mest berygtede og berømte dynastier i sportens verden. I løbet af 20 år vandt New England Patriots og Tom Brady 17 divisionstitler og seks Super Bowls.

Men intet varer for evigt – og slet ikke i NFL. Som bekendt er den 42-årige superstjerne fløjet syd på til Tampa Bay, hvor han har skrevet under på en toårig kontrakt med Buccaneers.

Tom Brady har nu åbnet op om sit skifte væk fra New England Patriots i et interview med Howard Stern via SiriusXM. Her kan I læse en række citater fra det lange interview:

Tom Brady fortalte bl.a., at det er relativt længe siden, at han indstillede sig på at søge nye udfordringer:

“Jeg vidste i starten af sidste sæson (2019, red.), at det ville blive min sidste i New England. Jeg var klar over, at vores veje skulle skilles (…)”

“Det blev tydeligt, da jeg fik omstruktureret min aftale – og derfra var jeg indstillet på at blive free agent for første gang i min karriere. Det var Kraft og Belichick overens med. Efterfølgende havde vi ikke nogen substantiel dialog om at forlænge samarbejdet,” berettede Tom Brady.

Efter 20 glamourøse år havde Brady heller ikke andet end ros til overs for Patriots’ organisation:

“(…) Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen: der findes ikke en større fan af New England Patriots’ organisation end mig. Det var dog ikke ensbetydende med, at jeg kunne fortsætte med at spille for dem og præstere mit bedste. Jeg var – og er – indstillet på at bevise, at jeg fortsat kan levere på det allerhøjeste niveau.”

Både fans og medier har fokuseret en del på – og de fleste ærgret sig over – at Brady ikke skulle afslutte sin flotte karriere, hvor den startede; hos New England Patriots. Hovedpersonen selv virkede ikke synderligt sportsromantisk, da han blev spurgt ind til det:

“Nej, slet ikke – jeg har ingen fortrydelser (jf. ovenstående, red.). Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg skal prøve noget nyt. Det er en mulighed for at udfordre mig selv, som jeg ikke har haft tidligere.”

I forlængelse heraf spurgte Howard Stern ind til Tom Bradys egne tanker om sit eftermæle hos New England Patriots:

“Jeg har aldrig skænket mit eftermæle en tanke. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvordan mit eftermæle kommer til at blive. Det er ikke vigtigt for mig som person (…)”

“Hvorfor skulle jeg vælge at skifte til en ny klub? Fordi det er det rette tidspunkt. Henover de seneste to årtier har jeg opnået alt med en fantastisk organisation og en utrolig gruppe af mennesker – og det vil altid stå ved magt. Ingen kan tage de oplevelser og Super Bowl-triumfer fra os,” svarede Tom Brady.

Foruden de mange triumfer med New England Patriots står Tom Brady også noteret for tre MVP-titler i NFL.