Gul Klud var til stede, da Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers mødte pressen og fansene ved ”Opening Night” inde i Allegiant Stadium.

Las Vegas, Nevada. Traditionen tro blev optakten til Super Bowl LVIII skudt i gang med ”Opening Night”. Det stort anlagte og glamourøse pressemøde er blevet et fast inventar i Super Bowl-ugen, og Las Vegas skuffede ikke.

For første gang nogensinde blev ”Opening Night” afholdt på det stadion, hvor den store finale skal spille. Allegiant Stadium i Las Vegas var plastret ind i Super Bowl-farverne lilla og rød, og fansene strømmede til i tusindvis for at få et glimt af deres helte.

De fremmødte fans fik adgang til alle spillere og trænere via en app, så de kunne lytte med på de forskellige interviews, som de blev stillet af den fremmødte presse. Gul Kluds Super Bowl-reporter Nicholas Isak Jørgensen var naturligvis også på pletten, da cirkusset løb af stablen.

Læs også: Viva Las Vegas! Reportage fra Allegiant Stadium

Blue Man Group og 49ers-overtagelse

For ”Opening Night” er først og fremmest et cirkus, der giver fansene mulighed for at se deres helte og fejre, at Super Bowl-ugen er undervejs. Derfor havde NFL også lagt sig i selen, da Blue Man Group åbnede aftenen med flere hårdtslående og stemningsskabende numre.

Blue Man Group bevægede sig efterfølgende rundt blandt journalister og spillere, og de forskrækkede flere uopmærksomme personer, når de dukkede op som trold af en æske. Isaiah Pacheco nød dog at have besøg af gruppen.

Der var i alt 23.823 fans, som havde købt adgang til Opening Night, og som fyldte lægterne til begivenheden. Og der var ingen tvivl om, at San Francisco 49ers var bedst repræsenteret på tribunerne. Til tider var det svært at høre, hvad Kansas City Chiefs’ spillere sagde, fordi de blev buh’et og piftet ud af stadion.

Mahomes og Kelce var de mest eftertragtede stjerner  

Når du skal lave et interview til “Opening Night”, så skal du have forholdsvis spidse albuer for at kæmpe sig igennem horden af journalister og medier. Og ingen var sværere at komme frem til end Patrick Mahomes og Travis Kelce, som – med afstand – var de mest eftertragtede spillere på podierne.

Travis Kelce og Taylor Swifts forhold fyldte selvsagt en del – såvel for Kelce selv som for resten af Chiefs’ spillere, der blev spurgt ind til den øgede interesse og opmærksomhed for Chiefs. Kelce selv var heller ikke sen til at kommentere på Swifts mange priser ved Grammy Awards, og han håber, at han snart kan bidrage endnu mere til trofæsamlingen derhjemme.

Ud fra et mere sportsligt perspektiv var det interessant at fornemme, hvordan alle Kansas City Chiefs’ spillere skamroste Steve Spagnuolo. Jeg fik bl.a. talt med Trent McDuffie om hans forhold til ”Spags” og med Nick Bolton, der lyste op som et juletræ, da han blev spurgt til, hvordan det er at spille linebacker for Spagnuolo.

Næste side: Højdepunkter fra ”Opening Night” med San Francisco 49ers