Vi har igen i år fået mulighed for at give dig det officielle Super Bowl kampprogram. Det er lige her. Og det er helt gratis.

Vi er tæt på afslutningen af NFL-sæson 100, og der er masser af historiske tilbageblik i dette års Super Bowl program, men også masser af andre lækkerier

Der er holdopstillinger for Chiefs og 49ers, lækre artikler, flotte billeder, lidt om NFLs engagement i Europa, og selvfølgelig lidt selvforherligelse. Men sådan er NFL.

Offcielle Super Bowl LIV program free
Hent det offcielle Super Bowl LIV kampprogram helt gratis

Programmet til Super Bowl LIV er et digert værk på ikke mindre end 288 sider.

Det er – naturligvis – spækket med annoncer for alskens firmaer, der gerne vil associeres med Super Bowl, og de har betalt i dyre domme for at komme med i magasinet.

Et hurtigt slag på tasken siger 50% annoncer, 50% indhold , men når det så er sagt, så er der masser af lækkerier i programmet, som vil dig give en endnu større oplevelse søndag nat og gøre dig helt klar til Super Bowl 54.

Alt i alt er det et megafedt program, som er uundværligt for dig på søndag. Du kan endda printe enkeltstående sider, så du f.eks. har holdopstillingerne lige ved hånden.

Programmet koster på søndag til Super Bowl LIV i Miami $20 eller omkring 135 kr.

Fordi vi elsker football, og fordi vi elsker dig, der besøger Gul Klud, får du det helt gratis lige her.

Hent program her eller klik på billedet!