Super Bowl LIV-ugen blev traditionen tro skudt igang med Opening Night, hvor alle spillere og trænere mødte det enorme mediekorps, som dækker Super Bowl LIV.

Her får du nogle af de interviews, som Gul Kluds Nicholas Isak Jørgensen fik opsnappet og lavet, mens San Francisco 49’ers var tilgængelige.

San Francisco 49’ers var det andet hold på scenen – og det var tydeligt, at mediekorpset spredte sig mere ud, end det var tilfældet ved Kansas City Chiefs, hvor Patrick Mahomes fik størstedelen af opmærksomheden. Det gjorde det også relativt lettere at komme i snak med de mange stjerner.

49’ers var omvendt ekstremt velrepræsenteret på tilskuerpladserne, som bidrog med høje jubelbrøl efter spillerne, som glædeligt skrev autografer og tog imod spørgsmål. Det var første gang, at fansene var inviteret inden for til Opening Night. De blev udstyret med en radiosender og kunne således zappe rundt og høre alle spillernes interviews.

Det var tydeligt, at en fyr som Richard Sherman havde smag for mediecirkusset. Han var fuldstændig afslappet og gav lange, uddybende svar. Omvendt lignede Emmanuel Sanders én, der ville væk fra det sekund, han satte sig i sin stol. Han forlod også Opening Night før tid.