I vores store NFL rejse-konkurrence om fire ture til Californien har vi fundet den fjerde og sidste vinder.

I samarbejde med NordicBet har vi udloddet fire rejser til Californien, hvor vinderne skal opleve en NFL-kamp live på sidste sæsons Super Bowl stadion, Levi’s Stadium i Santa Clara.

levis-stadiumOnsdag trak vi den fjerde  vinder, og det blev Rasmus Dohn fra Hammel. Rasmus og de tre andre vindere kan godt begynde at glæde sig, for de skal til San Francisco for at se 49ers spille mod New England Patriots i november.

Det var en glad og overrasket østjyde vi fangede på facebook. Her er Rasmus’ kommentar, da det gik op for ham, at han havde vundet en NFL-rejse fra NordicBet:

“Jeg modtog sidst på eftermiddagen en mail vedrørende en rejse til San Francisco – Jeg havde tilsyneladende vundet. Min første umiddelbare tanke var: Vedkommende vil tømme mine bankkonti. Efterfølgende intensiverede min roomie og jeg jagten på oplysninger om afsenderen, for jeg troede oprigtigt det var scam as usual. Jeg logger på min FB, kontakter Gul Klud og afventer respons. Undervejs tjekker jeg mine meddelelser, hvor der ligger en ulæst meddelelse fra Claus Elming – Nu bliver det specielt. Det viste sig, jeg måtte forkaste min tvivl, for det var LEGIT! Nu sidder jeg med armene over hovedet med en rastløs, euforisk følelse. I’M HEADING TO SAN FRAN!!!”

Stort tillykke fra alle os på Gul klud til de fire vindere og tak til NordicBet for en flot konkurrence med nogle vilde præmier.

Vindere
Spilleuge 1-2:  Frederik Østerby!
Spilleuge 3: Brian Jensen
Spilleuge 4: Nicolai Russotti
Spilleuge 5: Rasmus Dohn

Rejsen i detaljer:
Periode 17-22 november 2016
Afgang Kastrup
Flybilletter til Oakland t/r
Hotel
Billetter til 49ers – Patriots på Levi’s Stadium
Alle rejser er for 1 person