NFL-sæson nummer 100 blev skudt i gang natten til fredag på Soldier Field i Chicago med kampen mellem Chicago Bears og Green Bay Packers. Det ældste rivalopgør på NFLs ældste stadion markerede begyndelsen på sæson, der kommer til at stå i jubilæets tegn. 

For at fejre NFLs sæson 100 vil ligaen hver uge have én kamp, der symboliserer det historiske.  En vigtig kamp, et betydningsfuldt opgør, en Super Bowl rematch, et opgør mellem arvefjender eller en kamp, der kan dateres meget langt tilbage. 

Åbningskampen var naturligvis ugens kamp i spilleuge 1, men vi må ikke håbe, at den bliver et udtryk for kvaliteten af football i år. Det var kamp nummer 199 mellem de to arvefjender, og den vil ikke gå over i historien. 

Packers, vandt et scorings- og angrebs-fattigt opgør med 10-3, hvor hjemmeholdets tilskuere undervejs buhede holdets quarterback Mitchell Trubisky. 

Dermed fører Packers nu den samlede serie med 98-95 og med 6 uafgjorte igennem tiderne. 

Spilleuge 1
Nu gælder det så de resterende 15 kampe i første spillerunde og jeg har fundet nogle lækre væddemål til dig, som jeg håber kan give både dig om mig lidt ekstra dollars mellem hænderne.

Lige som sidste år finder du også nogle Elming Specials lavet i samarbejde med Oddset fra Danske Spil. Dem kan du se længere nede. Og så er der de sjove 20,19 odds. Der har jeg også lige et enkelt forslag til dig.   

Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver onsdag.  

Money in the bank
Hver uge får du et væddemål, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Sidste år var jeg “on fire”. Jeg ramte 20 ud af 21 gennem sæsonen, så man kan vist roligt sige, at der er pres på i år. 

Spilleuge 1 i NFL er altid svær. Vi ved ikke helt, hvor holdene står, og der kommer altid en stor overraskelse eller to. Jeg har dog her valgt et opgør, hvor jeg er ret sikker på (læs: håber), at jeg rammer vinderen.

Philadelphia Eagles er blandt mine helt store favoritter til sæsonen (odds 14 for at vinde Super Bowl). De har hjemmebane i første spillerunde og møder divisionsrivalen Washington Redskins. Sidstnævnte er ikke i samme kaliber, og selvom der er tale om et arvefjendeopgør, så kan jeg ikke se Redskins vinde kampen. 

Du får odds 1,23 på en Eagles-sejr og det er Money in the bank. 

Ugens bedste bet

Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her i spilleuge 1 kommer jeg med et væddemål til en kamp mellem to af NFLs dårligste hold. I hvert fald på papiret. Arizona Cardinals tager hjemme imod Detroit Lions.

Førstnævnte stiller op med en ny quarterback og et helt nyt system, som mange forventer sig meget af. Desværre stiller de også op uden forsvar.

Lions er ikke meget bedre, men har trods alt mere talent hele vejen rundt. En solid offensive linje, en ung runningback, der står foran sit gennembrud, en rookie tight end med masser af potentiale, et par solide receivere og en erfaren quarterback til at styre det hele.     

Jeg tror Lions vinder, og det er der odds 1,70 på. og kan de vinde med mere end 4 point, så stiger det odds til 2,40.     

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et crazy odds, som er for godt til ikke at prøve. Faktisk ramte jeg sidste år flere odds på omkring 4,00 eller endda over. Vi lægger ud lidt blødere i år. I hvert fald rent odds-mæssigt, men overraskelsen – den er vanvittig.

New England Patriots taber aldrig på hjemmebane. Og slet ikke til en hård konkurrent. Men jeg forudser, at de på søndag får problemer med Pittsburgh Steelers. 

Sidstnævnte virker på en eller anden måde mere klar til sæsonen end Patriots, og selvom man ikke skal lægge for meget i pre-season, så har jeg ikke været imponeret over de forsvarende Super Bowl mestre. 

Det er søndagens sene kamp, som du enten kan se live kl. 02:30 natten til mandag eller stå op og se i et 40 minutters sammendrag mandag morgen med NFL GamePass.  

Der er odds 2,95 på en Steelers-sejr, og jeg synes faktisk det kan noget. Spiller du med livrem og seler, kan du tage Steelers på handicap. De taber ikke med 9 point, og det er der odds 1,58 på.   

2019 specials
oddset.dk finder du en masse sjove 2019-specials, hvor du får odds 20,19 igen. Her er der et par ret interessante væddemål imellem. Et hold går 0-16 (Dolphins) er ikke helt urealistisk. Patriots og Saints mødes i Super Bowl er også sandsynligt. Men min foretrukne går på en ny, gammel spiller.

Runningback LeVeon Bell er skiftet til New York Jets, hvor han skal trække det store læs. Han er dygtig både i løbespillet og kastespillet, og kan score touchdowns fra alle steder på banen. Der er odds 20,19 på at han laver mindst 15 touchdowns i år, og det synes jeg lyder ret sandsynligt.   

Elming Specials
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er vilde odds at hente. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

Jeg er ret sikker på, at Seahawks og Ravens vinder deres kampe, og kan Cowboys besejre Giants på hjemmebane, så er der odds 2,50 i Elmings triple

Der er også mulighed for at spille på tre spillere til at score touchdown, og her har jeg sat Amari Cooper, Christian McCaffrey og Steelers tight end Vance McDonald sammen til odds 12,00

Vi havde også linet Antonio Brown op som en fræk Hail Mary Elming special, men den springer vi stille og roligt over. I stedet kan du spille på, at Brady og Big Ben begge kaster over 400 yards til odds 15.   

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål.

Der er vilde odds 40 på, at Deshaun Watson kaster flest yards af alle i år
Carolina Panthers hjemme over LA Rams giver flotte odds 2,20
Atlanta Falcons ude over Minnesota Vikings til odds 2,70 skal spilles 

God fornøjelse og velkommen til sæson 100
Claus Elming