Cheftræner Kevin Stefanski, guard Joel Bitonio, cornerback Denzel Ward samt flere andre spillere og trænere forventes at være tilbage i aktion for Cleveland Browns, når de møder Kansas City Chiefs i slutspillet på søndag.

Cleveland Browns forventes at være tilbage på fuld styrke i Divisionsrunden af slutspillet, hvor de skal på en stor opgave mod Kansas City Chiefs.

Cheftræner Kevin Stefanski og flere andre vigtige spillere som guard Joel Bitonio, cornerback Denzel Ward og cornerback Kevin Johnson er nemlig klar for Browns igen, efter de alle har været ramt af COVID-19. Det beretter Mary Kay Cabot fra Cleveland.com.

Læs også: Chokstart gav Browns første slutspilssejr siden 1994

Kevin Stefanski har haft milde symptomer og har eftersigende mistet både sin lugte- og smagssans. Stefanski så den store slutspilstriumf over Pittsburgh Steelers hjemme i sin kælder, og han måtte ikke have kontakt med sit hold under kampen. I stedet havde special teams-koordinator Mike Priefer midlertidigt overtaget tjansen som cheftræner, hvilket man må sige, at han klarede rigtig godt.

Kevin Stefanski og Joel Bitonio testede positiv for COVID-19 tirsdag den 5. januar og er derfor på COVID-19-listen i minimum 10 dage. De kan derfor vende tilbage på holdet nu på fredag den 15. januar, hvis de har testet negativ og er symptomfri. Cornerback Denzel Ward er blandt de spillere, der tidligt i denne uge kan blive fjernet fra COVID-19-listen.

Cleveland Browns møder Kansas City Chiefs søndag klokken 21.05.