Et vanvittigt første quarter, der gav Browns en 28-0 føring, var nok til at sikre Cleveland Browns deres første slutspilssejr siden 1994. Baker Mayfield og kompagni dominerede overraskende divisionsrivalen Pittsburgh Steelers og vandt til sidst 48-37.

AFC North-mestrene fra Pittsburgh Steelers var favoritter til kampen mod divisionsrivalen Cleveland Browns, men sidstnævnte, der ikk havde vundet en slutspilskamp siden 1994, ville det anderledes. Browns skulle kun bruge 15 sekunder på at tage føringen, og den holdt de fast i hele vejen på vej mod en flot 48-37 sejr.

Kampen startede som et mareridt for Steelers, da center Maurkice Pouncey på kampens første spil snappede bolden halvanden meter henover hovedet på quarterback Ben Roethlisberger. Spillet endte i et Browns touchdown, og så var linjen lagt til et utroligt første quarter. På næste drive kastede Roethlisberger en interception, og den fulgte han op med endnu en til sidst i quarteret. Begge resulterede i Browns-touchdowns, og før man havde set sig om, stod den 28-0 til Browns.

Herefter var det én lang kamp for Steelers om at komme tilbage. Stillingen ved pausen var 35-10, og selvom Steelers i tredje quarter fik gjort det til 35-23, så scorede Browns endnu et touchdown og dræbte den begyndende spænding igen. I sidste ende vandt Browns 48-37 i en kamp, hvor Ben Roethlisberger kastede for 504 yards, 4 touchdowns og 4 interceptions.

Hos Browns var fejlene markant færre, og Baker Mayfield leverede en solid kamp, hvor han ramte på 21 af 34 kast for 263 yards og tre touchdowns. Sejren for Browns betyder, at de i næste runde af slutspillet skal en tur til Kansas City, hvor de forsvarende Super Bowl-mestre fra Chiefs venter.

Håbet for Browns må være, at de til den kamp får cheftræner Kevin Stefanski tilbage på sidelinjen, da han sammen med flere andre på trænerstaben og en håndfuld spillere ikke var med mod Steelers grundet Covid-19.

Steelers’ sæson er slut, og de vil drafte som nr. 24 i første runde af 2021-draften.