Skader har snart gjort det af med halvdelen af New Orleans Saints, og nu vil holdets ny startende quarterback forsøge at kæmpe sig gennem sin.

New Orleans Saints spillede torsdag nat en vigtig kamp mod Dallas Cowboys, hvor quarterback og altmuligmand Taysom Hill fik sin første sæsonstart. Han pådrog sig dog en alvorlig fingerskade, der påvirkede ham under opgøret og truede med at sende ham på operationsbordet.

Ifølge ESPNs Adam Schefter vil den 31-årige angrebsspiller dog forsøge at spille videre med skaden.

Skaden er af samme type, som den Russell Wilson pådrog sig i et nederlag til Los Angeles Rams tidligere på sæsonen. Det drejer sig om en skadet ekstensorsene på fingere, hvilket gør det svært eller umuligt at strække den pågældende finger. Det kan give visse problemer, når man spiller quarterback. Seattle-quarterbackens skade var dog mere alvorlig og krævede en operation, hvilket gjorde ham ukampdygtig i flere uger, men Saints får ikke samme problem.

Taysom Hill havde inden skaden ikke den bedste kamp mod Dallas, men det var tydeligt, at han gennem kampen blev påvirket af sin finger. Quarterbacken, der i denne uge tog over for Trevor Siemian, havde kastet fire interceptions da kampen var slut, og blot ramt på 19 af 41 kast. Hill løb dog også 11 gange for 101 yards, men som generel på angrebet var det ikke nogen succes.

Quarterbacken får en specialdesignet fingersplint, altså en skinne, som skal beskytte fingeren i de kommende opgør. Hill startede fire kampe i fjor, hvoraf New Orleans endte med at vinde tre og blot tabe en enkelt. Sejrene kom dog mod Denver Broncos, der grundet COVID stillede op uden nogle quarterbacks og med Falcons, der sidste år blot vandt fire kampe.

Saints har allerede mistet startende quarterback Jameis Winston grundet et overrevet korsbånd.