NFL anno 2021 er blevet endnu en markant profil fattigere.

Carolina Panthers’ slutspilshåb led et alvorligt knæk i tolvte spillerunde, da de tabte med 33-10 til upåagtede Miami Dolphins. Og i dag blev slutspilshåbet så godt som slukket, da angrebets talisman Christian McCaffrey blev dømt ude for sæsonen på grund af en ankelskade.

Det er anden sæson i træk, at Christian McCaffrey lider en sæsonafsluttende skade længe før, at sæsonen egentlig går på hæld. I 2020 fik McCaffrey spoleret sin sæson af både en skulderskade og ankelproblemer, mens han også tidligere i 2021 har misset tre kampe som følge af en forstrækning.

Læs også: Cleveland Browns mister angrebsprofil for sæsonen

Samlet set – og med den seneste ankelskade in mente – kommer Christian McCaffrey til at misse 23 af Carolina Panthers’ seneste 33 kampe. Det rejser desværre også spørgsmålet om, hvorvidt McCaffrey nogensinde genfinder sit tidligere sublime niveau?

I Christian McCaffreys fravær ventes Chuba Hubbard og Ameer Abdullah at overtage og deles om arbejdsbyrden. Førstnævnte Hubbard dækkede også ind for McCaffrey tidligere på sæsonen, hvori han leverede 272 løbede yards, 74 grebne yards og to scoringer.

Summa summarum slutter Christian McCaffrey 2021 med 785 løbede og grebne yards og to touchdowns. McCaffrey står noteret for 3.587 løbede yards, 3.015 grebne yards og 47 touchdowns i 58 kampe i NFL.

Læs også: Dalvin Cook misser flere kampe med skulderskade