Cleveland Browns’ profilerede offensive tackle Jack Conklin er dømt færdig for sæsonen med en knæskade.

Tolvte spillerunde udviklede sig til et mareridt for Cleveland Browns. Kevin Stefanskis tropper tabte terræn i kampen om det forjættede slutspilsland, da de tabte til divisionsrivalerne fra Baltimore Ravens med 16-10. Her mistede Browns også Baker Mayfields ubestridte dørmand Jack Conklin, som blev kørt fra banen efter at have pådraget sig en knæskade.

Dagen derpå har Cleveland Browns meddelt, at Jack Conklin ikke kommer i aktion igen i 2021. Den profilerede offensive tackle har revet en sene over i sit knæ og er derfor færdig for sæsonen.

Jack Conklin har været central for Cleveland Browns’ offensive formåen, hvortil Pro Football Focus rangerede ham som den 14. bedste på sin position i NFL – og som den bedste tackle i AFC North.

I Jack Conklins uundgåelige fravær ventes veteranen Blake Hance at overtage positionen som Cleveland Browns’ startende højre tackle. Foruden Jack Conklin er to øvrige linjespillere – Chris Hubbard og Drew Forbes – allerede ude med skader.

Cleveland Browns er nu 6-6 for sæsonen, hvilket rækker til en tredjeplads i AFC North, men ikke til en umiddelbar slutspilsplads. I skrivende stund er Cincinnati Bengals (7-4), Buffalo Bills (7-4) og Los Angeles Chargers (6-5) foran i Wildcard-køen, mens Baltimore Ravens (8-3) indtager førstepladsen i både AFC North og AFC.