Cleveland Browns rejser til London for at møde Minnesota Vikings. Det bliver imidlertid uden holdets topvalg fra den seneste draft, Myles Garrett.

Supertalentet Myles Garrett har hidtil fået sin første sæson i NFL spoleret af skader. Først sad den 21-årige defensive end ude i sæsonens første fire kampe med en ankelskade, og nu forhindres Garrett yderligere spilletid som følge af en hjernerystelse.


Cleveland Browns-staben tør således ikke tage chancen med Garrett, og i stedet får han tid til at komme sig fuldstændig over sine skadeskvaler. Browns sidder nemlig over i den efterfølgende spillerunde, hvor holdet har sin bye-week.
Når Myles Garrett har været i aktion, har han vist prøver på sit spændende talent og årsagen til sin høje draft-status. Garrett har allerede noteret sig fire sacks i sine tre aktive kampe, hvilket er en præstation, som kun Elvis Dumervil, Joey Bosa og Ben Leber har opnået.


Cleveland Browns er fortsat uden sejr i 2017-sæsonen, og mod et brandvarmt Minnesota Vikings-hold, som kommer til London efter en sejr over et andet AFC North-hold, Baltimore Ravens, er det svært at forestille sig, at den negative stime bliver brudt på Twickenham Stadium, London.