Jason Pierre-Paul kan være færdig for sæsonen, da han har pådraget sig en alvorlig nakkeskade i en bilulykke. Det skriver ESPN.

I sidste sæson var Jason Pierre-Paul den Tampa Bay Buccaneers-spiller, der leverede flest sacks, da han havde 12,5 af slagsen, men nu må de måske se bort fra forsvarsprofilen i hele den kommende sæson.

Pierre-Paul kørte således galt i sidste uge, og det frygtes, at han i den ulykke har pådraget sig en nakkeskade, der vil holde ham ude af hele den kommende sæson.

Det erfarer Adam Schefter fra ESPN. Adam Schefter skriver samtidig, at Pierre-Paul vil besøge andre speciallæger i den kommende uge i håb om at få en anden melding.

Efter ulykke blev Pierre-Paul indlagt, men han blev hurtigt udskrevet. I situationen blev Pierre-Paul ikke anklaget for at køre for hurtigt eller for at have gjort noget galt i forbindelse med ulykken, skriver TMZ.

Det er ikke første gang, at Pierre-Paul kommer til skade i en ulykke udenfor banen. I sommeren 2015 mistede han således en finger og noget af en anden finger i en fyrværkeriulykke. I 2015-sæsonen spillede han derfor kun otte kampe.

Jason Pierre-Paul, 30 år, blev før 2018-sæsonen sendt fra New York Giants til Tampa Bay Buccaneers i en byttehandel, og hans første sæson i Tampa Bay bød på 12,5 sacks. I alt står Pierre-Paul noteret for 70 sacks, siden han kom ind i NFL i 2010.