Torsdagskampen blev en dyr fornøjelse for Carolina Panthers, da både Christian McCaffrey og Jaycee Horn måtte udgå med skader.

Matt Rhules tropper er kommet flyvende fra land i 2021-sæsonen med tre sejre i træk. Senest viste Carolina Panthers tænder i torsdagskampen, hvor de slog upåagtede Houston Texans med 24-9. Deri leverede Sam Darnold en af sine bedre præstationer i NFL med 304 kastede yards og to løbede touchdowns.

Sejren var imidlertid ikke kun en dans på roser. Undervejs måtte Carolina Panthers vinke farvel til både Christian McCaffrey og førsterundevalget fra dette års draft Jaycee Horn, som udgik med skader.

Panthers har siden hen bekræftet, at Christian McCaffrey har pådraget sig en forstrækning i baglåret, som ventes at holde ham på sidelinjen i de kommende uger. McCaffrey er ubetinget én af ligaens mest produktive og dynamiske angrebsspillere, hvilket han også havde bevist i sæsonens to første kampe med 324 løbede og grebne yards og en scoring.

Umiddelbart forventes rookie Chuba Hubbard at starte i McCaffreys fravær. Fjerderundevalget løb bolden 11 gange for 52 yards og greb yderligere tre bolde for 27 yards i torsdagskampen mod Texans.

Det ser endnu værre ud for Jaycee Horn, som efter sigende har brækket flere knogler i sin fod. I værste fald kan skaden holde Horn ude i resten af grundspillet.