Tom Brady måtte aflyse et pressemøde og trænede kun med i begrænset omfang ved dagens træning på grund af en mindre skade i sin højre hånd.

New England Patriots-quarterback Tom Brady har døjet med nogle forskellige skader i løbet af sæsonen – deriblandt i akillessenen. Nu driller en ny skade så den 40-årige quarterback, der kastede for 337 yards og tre touchdowns i sejren på 35-14 over Tennessee Titans i Divisional Round.

Brady trænede ikke fuldt med ved dagens træning grundet en skade i sin højre hånd og dukkede desuden ikke op til det planlagte pressemøde, da han i stedet brugte tiden sammen med holdets læger.

Der er intet, der tyder på, at skaden i kastehånden vil holde Brady ude af AFC-finalen mod Jacksonville Jaguars, men man kan ikke afvise, at det kan genere ham. Man skal ikke undervurdere, at det er første gang, Brady har haft problemer med en skade i sin højre hånd i denne sæson.

Ud over Tom Brady trænede DT Alan Branch, RB Rex Burkhead, RB Mike Gillislee og OT LaAdrian Waddle ligeledes med i begrænset omfang. De døjer alle med knæproblemer.