John Schneider afviser, at Russell Wilson var på vej væk fra Seattle.

Det er ikke mange uger siden, at NFL’s rygtebørs blomstrede med spekulationer om, at Russell Wilson ønskede et skifte væk fra Seattle, samt at Seahawks var villige til at efterleve ønsket. Særligt Chicago Bears blev nævnt som en seriøs bejler til Wilson.

Seahawks’ General Manager adresserede rygterne på sit optaktspressemøde til den kommende NFL Draft. Konkret afviste Schneider rygterne om, at man indgik i forhandlinger om Russell Wilsons fremtid:

– Der var en række hold, som kontaktede os (Seattle Seahawks, red.) i kølvandet på mediestormen og diverse spekulationer. Men vi holdt os fra deciderede forhandlinger. Så jeg kan komplet afvise, at vi aktivt forhandlede om Russell Wilsons fremtid, udtalte John Schneider.

Holdets cheftræner Pete Carroll fortsatte i samme tone, da han slog fast, at han forventede, at Russell Wilson ville fortsætte sin karriere for Seahawks i en længere årrække.

32-årige Russell Wilson står noteret for 144 kampe for Seattle Seahawks. Heri har Wilson kastet for 33.946 yards, 267 touchdowns og 81 interceptions. På den baggrund er Wilson blevet udnævnt til otte Pro Bowls, mens han står noteret for en enkelt Super Bowl-titel.

Russell Wilson blev valgt med det 75. valg i tredje runde af 2012-draften. Natten til fredag kan du følge Gul Kluds direkte dækning af draften anno 2021.

Læs mere: Gul Klud dækker draften live på Facebook.