Meget aktivitet på Seahawks’ defensive linje.

Pass rusher Carlos Dunlap kom til Seattle Seahawks midtvejs i sidste sæson via en trade med Cincinnati Bengals, og han etablerede sig hurtigt som en stor profil med hele fem sacks på otte kampe.

Derfor var det også overraskende, da han blev fritstillet i starten af marts. Men det var blot en midlertidig skilsmisse mellem parterne.

Nu vender Carlos Dunlap nemlig tilbage til Seattle på en toårig aftale til godt 16,6 millioner dollar. Det skriver blandt andre ESPN-journalisten Adam Schefter, der har fået informationen fra spillerens agent, Drew Rosenhaus.

32-årige Carlos Dunlap står i alt noteret for 87,5 sacks i karrieren.

Foruden den tidligere Cincinnati Bengal har Seahawks også hentet pass rusher Kerry Hyder fra San Francisco 49ers på en toårig aftale. Han havde 8,5 snacks sidste sæson.

Farvel til Jarran Reed
Med de to nye defensive linjefolk i folden har Seahawks også været nødt til at sige farvel til nogle, og her er der blevet sagt farvel til Jarran Reed.

Han er blevet fritstillet efter fem år i klubben. Den 28-årige defensive tackle havde 6,5 sacks i 2020 og stod til at tjene i omegnen af 13 millioner dollar i 2021.