Sean McVay og Les Snead har ambitioner om at gøre Los Angeles Rams til det næste dynasti i NFL. Kan de forsvare Super Bowl-titlen i år og blive det første hold siden Patriots (04-05) til at vinde fortløbende mesterskaber?

NFL er snart tilbage og det fejrer vi her på Gul Klud ved at skrive en perlerække af sæsonoptakter, inden Los Angeles Rams og Buffalo Bills åbner ballet natten til fredag d. 9. september. Vi skriver blandt andet optakter for hvert af de 32 hold, hvor vi kommer i dybden med afgange, tilgange og succeskriterier for 2022.

Vi er nu nået til de forsvarende mestre fra Los Angeles Rams, der besejrede Cincinnati Bengals med 23-20 i Super Bowl LVI og slukkede 22 års mesterskabstørke. Selvom Les Snead – i store træk – har fastholdt truppen, er der en række spørgsmål, der skal besvares, hvis Rams skal gå hele vejen igen i den kommende sæson.  

Nævneværdige afgange:

OT, Andrew Whitworth (pension)
EDGE, Von Miller (Buffalo Bills)
WR, Odell Beckham Jr. (kontraktfri)
OG, Austin Corbett (Carolina Panthers)
DT, Sebastian Joseph-Day (Los Angeles Chargers)
RB, Sony Michel (Miami Dolphins)
LB, Troy Reeder (Los Angeles Chargers)
P, Johnny Hecker (Carolina Panthers)

Nævneværdige tilgange:

LB, Bobby Wagner
WR, Allen Robinson
CB, Troy Hill
P, Riley Dixon

Draftårgang:

3. runde: Logan Bruss, OG
4. runde: Decobie Durant, CB
5. runde: Kyren Williams, RB
6. runde: Quentin Lake, S
6. runde: Derion Kendrick, CB
7. runde: Daniel Hardy, LB
7. runde: Russ Yeast, S
7. runde: AJ Arcuri

Los Angeles er blevet en stjerne rigere

Sean McVay har ikke lagt skjul på, at Super Bowl-skuffelsen i 2019, hvor han fik en lektion af Bill Belichick og tabte med sølle 13-3 til New England Patriots, har hjemsøgt ham siden da. Men i februar fik angrebsguruen lov at smage sejrens sødme, da Rams besejrede Cincinnati Bengals i Los Angeles. Det var en spektakulær sæson, hvor Rams foretog de nødvendige taktiske justeringer og pungede ud for at hente Matthew Stafford, Von Miller og Odell Beckham Jr. ind, der alle spillede afgørende roller i triumfen.

For nuværende er to af de tre spillere fortid i Los Angeles, ligesom Andrew Whitworth har indstillet sin karriere efter 16 flotte sæsoner i NFL. Uden for grønsværen har Rams mistet offensive koordinator Kevin O’Connell, da han er blevet hentet ind som cheftræner for Minnesota Vikings. Hvor efterlader det Los Angeles Rams, der har ambitioner om at blive ligaens næste dynasti? Det er et spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare i denne sæsonoptakt.

Næste side: Hvordan er Rams stillet før 2022-sæsonen?