Steelers’ 11. sejr ud af 11 mulige kom ikke uden en pris. Pass rusher Bud Dupree udgik undervejs i onsdagskampen, og det viser sig nu, at Dupree har revet korsbåndet over. Dupree misser dermed resten af sæsonen.

I den udsatte kamp mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens, der blev spillet onsdag aften, vandt Steelers deres 11. kamp i træk og forblev dermed ubesejret i sæsonen. Sejren kom dog ikke uden en pris.

Det er nemlig bekræftet nu, at Steelers må undvære EDGE-rusher Bud Dupree resten af sæsonen.

Dupree udgik mod slutningen af kampen efter et spil, hvor hans knæ gav efter. Efter kampen er han blevet scannet, og det viser sig, at Dupree har revet korsbåndet over.

Dupree har været en del af en forrygende defensiv linje, der er hovedårsagen til, at Steelers fører ligaen i sacks. Sammen med T.J. Watt har han dannet ligaens mest produktive pass rush-duo. Personligt har Dupree haft otte sacks i år.

Bud Dupree stod til at blive free agent i foråret, og derfor må skaden anses som ekstra ærgerlig for Dupree, hvis status forud for 2021-sæsonen nu er ukendt. Hvis genoptræningen går godt, kan Dupree måske være klar til sæsonstart i 2021, men alle genoptræningsforløb er forskellige.

Uden Dupree må Steelers håbe på at årets tredjerundevalg, Alex Highsmith, er klar til en større rolle.