Houston Texans med T.J. Yates ved roret fik ikke nogen rar julehilsen fra Pittsburgh Steelers. Stålmændende sikrede sig en bye i første runde af slutspillet med en overbevisende sejr på 33-6.

Efter syv nederlag i de sidste otte kampe håbede Houston Texans på et julemirakel mod stærke Pittsburgh Steelers. Desværre var den eneste julemagi i luften den magi, som Steelers havde taget med fra Pittsburgh.
Kampen var ensidig fra start til slut, og efter første halvleg var der ikke meget tvivl om resultatet. Stillingen var 20-0 ved pausen efter to field goals og touchdowns af Justin Hunter og Roosevelt Nix. Texans løb egentlig bolden pænt, men T.J. Yates producerede -1 yard vha. kastespillet i første halvleg som følge af fire tilladte sacks og kun to completions. Han stod også for to turnovers, som holdt Texans fra tavlen.
T.J. Yates formåede sågar at blive skadet mod slutningen af første halvleg, og i stedet fik Taylor Heinicke sin NFL-debut. Hans tid på banen varede kun et enkelt drive, inden han også måtte udgå. Heldigvis havde Yates ikke fået en hjernerystelse og kunne vende tilbage på banen.
Mens Texans skiftede quarterbacks øgede Steelers blot føringen til 28-0 med et Le’Veon Bell touchdown. Stadion fik lidt liv, da Texans endelig fik point på tavlen. Pointene stod DeAndre Hopkins for, da han leverede et fuldstændig fantastisk touchdown catch. Forsøget for 2 point var dog ikke succesfuldt, så Steelers tog en 27-6 føring med til de sidste 10 minutter af kampen.

Texans’ scoring var dog ikke et tegn på et muligt comeback, og Steelers svarede hurtigt igen med et touchdow-kast fra Ben Roethlisberger til rookie JuJu Smith-Schuster. Med en 33-6 føring blev kampen kørt hjem på cruise control, og med sejren sikrer Steelers sig en plads som oversidder i første runde af slutspillet. I næste weekend vil det blive afgjort, om Patriots eller Steelers sikrer sig førsteseed og hjemmebanefordel gennem AFC-slutspillet.