Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger blev skadet i albuen søndag. Nu venter en operation, der lukker en af NFLs mest hårdføre spillere ned for sæsonen.

Det står klart efter den 37-årige quarterback mandag morgen amerikansk tid har fået scannet sin albue.

Roethlisberger var 8 ud af 15 for 75 yards mod Seahawks. Han forlod kampen i anden quarter og kom ikke tilbage.

Steelers headcoach Mike Tomlin har givet denne kortfattede besked angående skaden:

“Ben Roethlisberger har fået sin højre albue scannet, og lægestaben besluttede søndag aften, at der er behov for en operation. Vi forventer at operationen finder sted i denne uge. Han vil blive sat på Reserve/Injured-listen og er færdig for sæsonen” siger Mike Tomlin.

Steelers og Roethlisberger har fået en skidt start på sæsonen med nederlag i de første to spilleuger. Først en snitter på 33-3 til Patriots og søndag et nederlag på hjemmebane til Seattle Seahawks på 28-26.

Læg dertil at klubben for en uge siden sendte reserve-quarterback Josh Dobbs til Jacksonville Jaguars, da deres quarterback Nick Foles blev skadet.

Søndag overtog Mason Rudolph pladsen på banen for Big Ben, og han er lige nu starter for Steelers. Klubben har ikke andre aktive quarterback på holdet, men må forventes at aktivere én fra egne rækker eller hente en quarterback i en handel med en anden klub.

Meldingen kommer lige i kølvandet på tilsvarende dårlige nyheder fra New Orleans, hvor Saints quarterback Drew Brees er ude minimum fem uger med en skade i tommelfingeren.

Læg dertil førnævnte Foles, Andrew Lucks pludselige pension, og Sam Darnolds kyssesyge, og så har NFL mistet fem af de 32 startere på quarterback inden spilleuge 3.

Det var med garanti ikke det, ligaen havde håbet for sæson nr. 100!