Nick Foles fik en mareridtsstart på sin karriere i Jacksonville, da han måtte udgå med et brækket kraveben i sin debut mod Kansas City Chiefs.

Nu har Doug Marrone og Jacksonville Jaguars besluttet at placere Nick Foles på injured reserve-listen, hvilket reelt set betyder, at Foles tidligst kan komme i aktion igen mod Houston Texans den 3. november på Wembley Stadium i London. Derfor misser Foles som minimum syv kampe.

Som følge heraf har Jacksonville Jaguars handlet sig til den nu tidligere Steelers quarterback Josh Dobbs. Steelers modtager et femterundevalg i 2020-draften for Dobbs jf. NFL Media.

Alt tyder imidlertid på, at Josh Dobbs kommer til at agere reserve for den relativt ukendte rookie quarterback Gardner Minshew, som leverede en fornem præstation i Nick Foles’ skadesfravær i går. Minshew ramte på 22 af sine 25 kast (88 pct.) for 275 yards, to touchdowns og en enkelt interception mod Kansas City Chiefs.


Gardner Minshew blev draftet af Jacksonville Jaguars i sjette runde i forårets draft. Den 23-årige rookie quarterback har spillet college football for Washington State, hvor han i 2018 kastede for 4.779 yards og 38 touchdowns.

Jacksonville Jaguars (0-1) og Gardner Minshew skal i anden spillerunde en tur til Houston, hvor de skal krydse klinger med divisionsrivalerne Texans.