Steelers’ Ben Roethlisberger vil fortsætte karrieren og ønsker endnu et år hos Pittsburgh Steelers – også hvis det indebærer at tage en lønnedgang

Selvom Ben Roethlisberger nærmer sig de 39 år og har 17 NFL-sæsoner bag sig, så håber den aldrende quarterback at kunne fortsætte karrieren lidt endnu.

Det fortalte han torsdag NFL-journalisten Ed Bouchette fra The Athletic.

– Jeg vil gøre alt jeg kan (for at komme tilbage, red.), og jeg har fra start gjort det klart for dem (Steelers’ ledelse, red.), at det er min plan at hjælpe holdet i år på enhver mulig måde.

En af de store hindringer for et Big Ben-comeback er quarterbackens løn. Med sin nuværende kontrakt vil det koste Steelers 41,25 millioner dollars på lønbudgettet, hvis man beholder ham i 2021-sæsonen. Det er mere end nogen anden spiller NFL.

NFL-holdenes lønbudget forventes endda at blive formindsket i 2021-sæsonen pga. COVID-19, og derfor vil det være umuligt for Steelers at betale Roethlisberger så mange penge.

Steelers’ holdpræsident Art Rooney III har ligefrem udtalt, at det bliver umuligt at få Roethlisberger tilbage, hvis ikke han er villig til at lave “væsentlige ændringer” i sin kontrakt.

Heldigvis er pengene ikke vigtige for Ben Roethlisberger. I interviewet med Ed Bouchette fortalte quarterbacken, at han allerede har taget kontakt til Steelers om at få omstruktureret sin kontrakt.

– Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad jeg kommer til at tjene i år, understregede han til Bouchette.

Ifølge Roethlisbergers agent, Ryan Tollner, vil Big Ben mødes med Art Rooney III og Steelers’ cheftræner Mike Tomlin efter Super Bowl og få fremtiden på plads. Han forventer ikke, at kontrakten bliver et problem.

Ben Roethlisberger kastede for 3.803 yards, 33 touchdowns og 10 interceptions i 15 kampe som starter 2020-grundspillet. Steelers startede sæsonen fremragende ud og var ubesejrede efter de første 11 kampe. Derfra gik gassen dog af ballonen, og det hele kulminerede med et 48-37 nederlag til Cleveland Browns i Wild Card-runden, hvor Big Ben kastede fire interceptions og mistede en fumble.