Philadelphia Eagles og Carson Wentz er ved at miste grebet om NFC East.

Philadelphia Eagles led det andet nederlag på stribe, da Cleveland Browns trak det længste strå i et tæt opgør med en sejr på 22-17.

Som så ofte før i 2020 falder nederlaget tilbage på angrebet, der brugte ualmindeligt lang tid på at spille sig varme. Det falder i høj grad tilbage på holdets offensive linje og på quarterback Carson Wentz, der både kastede sin 13. og 14. interception i år. Dermed er Wentz oppe på 18 turnovers (inkl. mistede fumbles, red.) i 2020, hvilket er suverænt flest blandt quarterbacks i NFL.

Kombineret med at Philadelphia Eagles draftede den talentfulde quarterback Jalen Hurts i foråret, er presset tungt på Eagles’ trænerstab, da flere medier og fans skriger efter et skifte på quarterback-positionen.

Men cheftræner Doug Pederson gav en tillidserklæring til Carson Wentz på søndagens pressmøde i kølvandet på Eagles’ nederlag:

“Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi skal og kan løse vores udfordringer med Carson Wentz. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også stoler på Jalen (Hurts, red.), men jeg vil mene, at han stadigvæk har brug for at lære ved at forberede sig til kampene som reserve. Vi er bedst i stand til at rette op på vores aktuelle fejl med Carson som quarterback,” udtalte Doug Pederson.

Med nederlaget er Philadelphia Eagles 3-6-1 for sæsonen, hvilket betyder, at de kun er en kamp bedre end New York Giants (3-7), Washington Football Team (3-7) og Dallas Cowboys (3-7).