Rygterne omkring et muligt comeback for en af NFLs mest kontroversielle spillere tager til. Antonio Brown kan snart være tilbage i ligaen.

For et par uger siden smed han selv et billede på instagram, hvor han indikerede, at et comeback var nært forestående.

Nu præciserer journalist Michael Silver fra NFL Network, og fortæller at det helt konkret drejer sig om Seattle Seahawks og Baltimore Ravens, der kan være mulige nye arbejdsgivere.

Begge klubber skulle have forhørt sig om Antonio Brown og har haft interne diskussioner, hvor der bliver vejet for og imod at hente den kontroversielle receiver ind.

“Jeg vil holde øje med Seattle Seahawks.” siger Michael Silver, “Antonio Brown har trænet udenfor sæsonen med deres backup-quarterback Geno Smith. Klubben er helt sikkert interesserede, og han kunne blive en sen tilføjelse – forudsat at han ikke får karantæne.”

Også Baltimore Ravens ser Silver som en mulighed: “Hans fætter Marquise Brown spiller for Ravens, og de har tidligere vist interesse. De overvejer det også.”

Den snart 32-årige receiver begyndte karrieren i Pittsburgh Steelers, inden han var et smut omkring både Oakland Raiders og New England Patriots.

Efter flere uheldige episoder blev han dog fritstillet begge steder, og NFL undersøger i øjeblikket flere sager, hvor han blandt andet er anklaget for både røveri og vold, som han dog for nyligt i en høring har erklæret sig uskyldig i.

Hvordan den høring og eventuelle retssag ender får naturligvis indflydelse på Antonio Browns håb om et comeback til NFL.