Er du færdig med Tiger King, The Last Dance og andre populære serier, så kan du godt glæde dig til dokumentaren om Colin Kaepernick.

Det bliver den Emmy-vindende filmskaber Ava DuVernay, der skal stå bag en Netflix-dramaserie om Kaepernick, hvor vi følger ham helt fra teenageårerne over hans knælen under nationalmelodien i NFL til de seneste demonstrationer for sortes rettigheder.

Serien får navnet “Colin in Black & White” og vil gå i dybden med de oplevelser den modige quarterback gennemgik i high school, som var med til at forme ham som mand, fortalte Netflix mandag.

“Alt for ofte ser vi race-historier og sortes historier skildret gennem en hvid linse,” skrev Kaepernick i en pressemeddelse. “Vi forsøger at give et nyt perspektiv på de forskellige realiteter, som sorte mennesker står overfor. Vi udforsker de racekonflikter, som jeg stod overfor som en sort adoptivsøn i et hvidt samfund i mine high school år”

Kaepernick, søn af en hvid mor og sort far, blev adopteret af et hvidt par fra Wisconsin, der flyttede til Californien, da han var barn.

Han spillede high school football i byen Turlock i Californien, inden hans evner gjorde ham til quarterback i college for Nevada, inden San Francisco 49ers valgte ham i 2. runde af 2011-draften.

Under træningskampe i 2016 begyndte han at knæle under nationalmelodien for at protestere mod politibrutalitet og racemæssige uligheder i det amerikanske samfund, og derfra rullede snebolden. Kaepernick blev fritstillet og har ikke har haft job i NFL siden.

Læs også: Gul Kluds Top 10 football film

Optagelser til serien er allerede undervejs. Forfatterne blev færdige med manuskriptet i maj, og som det ser ud nu, bliver Netflix-dokumentaren i seks afsnit. DuVernay, forfatter Michael Starrbury og Kaepernick selv er alle med som producenter på serien, og Kaepernick vil også være fortæller i serien, fortæller Netflix.

Hvornår serien rammer Netflix i USA eller Danmark er endnu ikke offentliggjort.