Sidder du også hjemme, og har brug for en pause fra arbejdet, konen eller kedsomheden, så er her 10 fede football-film, du kan gå i gang med.

Skrevet af Claus Elming og Jørgen Bach

Du har måske set nogle af dem, men mon ikke der er flere på listen, som du ikke har set eller måske endda aldrig har hørt om. Vi har rangeret de 10 bedste film på Netflix, HBO Nordic og Blockbuster. Eller otte bedste film og så to dokumentarer, den ene i tre afsnit, den anden en Oscar-vinder.

Vi har givet alle de anmeldte film/doku Oscar-statuetter fra én til seks.

Brug frem og tilbage knapperne i bunden for at hoppe til næste film, og skriv endelig i facebook-kommentarfeltet nederst, hvis vi mangler en film, eller hvilken af nedenstående, der er din favorit.

Så er det bare med at komme i gang. Hut. Hut.

The Blind Side

Hollywood film, som gav Sandra Bullock en Oscar for den kvindelige hovedrolle. Filmen er baseret på en fremragende bog, som på skift fortæller hvordan the ”Blindside Tackle” har udviklet sig til en af de vigtigste positioner i NFL, og fortæller historien om Michael Oher, som er én af de største talenter (bogstavelig talt) på offensive tackle. Filmen handler mest om Oher historien, og er en ”feel-good” historie, der er baseret på virkelige hændelser og har flere cameo-optrædender fra berømte college-trænere og andre amerikanske celebs. (Netflix)