NFL har lavet en lille lækkerbisken til de europæiske fans, når Minnesota Vikings og New York Jets åbner det europæiske bal.

I 15 sæsoner huserede quarterback Aaron Rodgers for Green Bay Packers, inden han pakkede kufferten og forlod NFLs mindste by for den største. Me det exit åndede Lions, Bears og Vikings lettet op. Nu var der pludselig en åbning i i NFC North divisionen.

Vikings vidste allerede for flere måneder siden, at de havde Jets og Aaron Rodgers på kalenderen i år, og nu står det altså fast, at de ikke møder ham på U.S. Bank Stadium hjemme i Minnesota.

NFL meddelte nemlig onsdag, at Vikings skal spille mod Rodgers og Jets i London på Tottenham Hotspur Stadium den 6. oktober. Kickoff er planlagt til kl. 15:30 dansk tid.

Aaron Rodgers får lille jubilæum mod Vikings

Selvom han er blevet 40 år, er Aaron Rodgers stadig en af NFLs mest markante profiler, og ikke mindst hans skifte til Jets sidste år var omgæret af både drama inden, under og efter. Faktisk nåede han kun at spille fire plays for Jets i sin første kamp for klubben, inden en akillesskade holdt ham ude resten af 2023-sæsonen.

Jets havde med Rodgers på holdet forhåbninger om at vinde AFC East divisionen, men sluttede på en skuffende tredjeplads, og da Vikings sluttede som 3er i NFC North, betød det, at de to hold trak hinanden i årets kampprogram. Dermed får Aaron Rodgers får et lille jubilæum, da det bliver hans 30. kamp i 20 NFL-sæsoner mod Vikings.

Vikings er ubesejrede i London

Det bliver fjerde gang europæiske Vikings-fans kan opleve deres helte i London, og de har været forkælet indtil videre, da Vikings har vundet alle sine hidtidige tre opgør i London.

Faktisk blev Vikings det første hold til at vinde på tre forskellige stadioner i London, da de efter efter sejre over Steelers på Wembley i 2013, Browns på Twickenham Stadium i 2017, også besejrede Saints i en vild kamp i 2022 på Tottenham.

For Vikings fans bliver der også mulighed for at se de to receivere Justin Jefferson og Jordan Addison, og måske endda rookie quarterback JJ McCarthy, hvis han har vundet starterjobbet.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og Football Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen (PS Han er Vikings fan)

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder
Mulighed for transport t/r Tottenham

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Vi har fået ny rejsepartner i Football Travel, og glæder os meget til det samarbejde. Læs Trustpilot anmeldelser af Football Travel.

I 2023 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2024, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2024

Minnesota Vikings – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium, 6. oktober 2024
Køb rejse nu

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 13. oktober 2023
Køb rejse nu

Jacksonville Jaguars – New England Patriots
Wembley, 20. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2024.