Tom Brady står i sin tiende Super Bowl som 43 år gammel, det er vanvittigt imponerende. Men alderen lyder ikke til at stoppe ham foreløbigt.

Rivers, Manning, Brees og alle de andre ”gamle quarterbacks” er efterhånden stoppet i NFL, men Tom Brady bliver bare ved og ved. Han har for nyligt udtalt, at han absolut vil overveje at spille efter han er fyldt 45 år.

Brady har i en længere årrække arbejdet sammen med træneren Alex Guerrero, hvilket har hjulpet ham til at realisere sit absurde mål om at spille på højeste niveau langt op i 40’erne.

I interviewet nævner Brady også, at han er klar over graden af det fysiske spil han udsætter sin krop for, og at man derfor aldrig med sikkerhed kan vide, hvornår det er tid til at sige stop. Derudover tilføjer han også, at det selvfølgelig kræver 100 procent engagement fra ham selv. Men med det kendskab man efterhånden har til Tom Brady, virker engagement som det mindste problem.

Den eneste reelle skade, der har holdt Brady ude, var den voldsomme knæskade han pådrog sig tilbage i 2008. Men med de regler, der er implementeret for beskyttelse af quarterbacks i dag, er Brady meget bedre beskyttet, hvilket er til hans fordel, alderen taget i betragtning.

Brady har allerede en helt igennem vanvittig slutspilsstatistik – og kan blot tilføje mere, hvis han vælger at fortsætte karrieren en håndfuld år endnu.

Læs også: Så vild er Brady

Bare for at sætte tingene lidt i perspektiv, så har Brady været i ligeså mange Super Bowls som Peyton Manning(4)… efter Manning gik på pension. Lad det lige synke ind.