Jets valgte tidligere på ugen at fyre deres sportsdirektør. Nu har Falcons assisterende sportsdirektør valgt at søge videre fra sin stilling.

Scott Pioli er en af ligaens mest respekterede og kompetente figurer. Han startede sin NFL karrriere i Cleveland Browns i 1992, hvor han var ansat som assistent under selveste Bill Belichick indtil 1995, hvor deres veje skiltes – indtil de mødtes igen.

Pioli er nemlig en del af det omfavnende netværk i NFL, som har arbejdet under Belichick. De har flere gange arbejdet sammen hos flere NFL-hold, og det samarbejde har afsyret hans tilværelse i NFL. Senest har han skabt masser af succes i Falcons, hvor han var en af hjernerne bag rekordholdet i 2017, der var millimeter fra en Super Bowl.

Men nu slutter en 5-årig æra under Pioli. Han og Falcons har netop oplyst, at Pioli ikke fortsætter i sin stilling som sportsdirektør hos Atlanta Falcons.

Ifølge pressemeddelelsen fra Atlanta Falcons, så søger Pioli “nye potentielle udfordringer”. Om det betyder en fortsat karriere i NFL eller ej, vides endnu ikke.

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her