Las Vegas Raiders havde formentlig ikke regnet med at have en åben kamp på højre guard i løbet af den netop startede træningslejr – Men det har de fået. Denzelle Good har nemlig valgt at indstille karrieren.

Good kom ind i ligaen i 2015, hvor Indianapolis Colts valgte ham med det 255. valg i draften. hos Colts nåede han at etablere sig som holdets startende højre tackle i løbet af 2017-sæsonen og nåede at starte 20 kampe for Colts.

i 2018 skrev han under på den første af tre kontrakter med Raiders. I sidste sæson pådrog han sig dog en slem knæskade, som holdt ham ude hele 2021-sæsonen.

Raiders har derfor placeret ham på reserve/retired listen, som indikerer, at spilleren har trukket sig tilbage. I samme ombæring, skrev de kontrakt med Jordan Meredith, som holdets også havde på kontrakt tidligere på året. Meredith skrev kontrakt med Rams som undrafted free agent efter 2021-draften. I Goods fravær har Lester Cotton sr taget en del snaps på guard positionen og han kan komme i spil som starter på en noget usikker offensiv linje.